.

Gagi Đogani ispričao svoje viđenje pomirenja Lune i Anabele, a pričao i o svom odnosu sa bivšom suprugom Anabelom

GAGI ĐOGANI PROGOVORIO O POMIRENJU ANABELE I LUNE! Otkrio da li se pomirio sa Atijasovom: Oboje ćemo BITI TU, tako treba DA BUDE!

Anabela Atijas i Luna Đogani su nedavno zakopale ratne sekire, te se tim povodom oglasio i Gagi Đogani.

Podsetimo, majka i ćerka su stavile tačku na odnos po okončanju treće sezone rijalitija „Zadruga“ zbog svega onoga što se izdešavalo na imanju u Šimanovcima, a stvari su eskalirale kada su otpratile jedna drugu sa društvenih mreža.

PREPORUKA:   Miljana Kulić ispričala detalje porodičnog nasilja, kako je majka Marija Kulić prebija od batina, kako joj je lomila laktove i kukove!

Ipak, njih dve su pronašle način da se pomire, a vest o Luninoj trudnoći ih je dodatno ujedinila kao porodicu, iako Anabela i dalje ne razgovara sa ćerkinim emotivnim izabranikom Markom Miljkovićem.

„Video sam da se Luna pomirila sa majkom, da su sada u kontaktu i da se viđaju, što mi je drago, tako i treba da bude“, izjavio je Gagi za „Star“, a prenose mediji, uz isticanje da to nije uticalo na njegovo pomirenje sa bivšom suprugom.

„Ja nisam u kontaktu sa Anabelom. Ali sada kad dođe beba, pa počnu rođendani i proslave, oboje ćemo morati da budemo tu. Sve će to doći na svoje jednog dana, to je prirodan proces.“

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!