.

Gagi Đogani pričao o vremenima kada je bio sa Sandrom Meljničenko, bila je najbolja u krevetu a mi zaljubljeni! (SNIMAK)

Gagi Đogani o Sandri Meljničenko: Bila je jedna od najboljih riba sa kojima sam bio

Bili smo mladi i zaljubljeni, kaže Gagi.

Izvor: ATA Images/ Antonio Ahel, Instagram/richbeautyallin

Gagi Đogani, nekadašnji frontmen grupe „Fanki Dži“ ponovo se našao u žiži javnosti zbog svog učešća u rijalitiju Zadruga.

Opšte je poznato da je godinama bio u braku sa koleginicom Anabelom, sa kojom ima dve ćerke, Lunu i Ninu. Ipak, ono što je manje poznato je to da je Gagi bio u vezi sa još jednom lepoticom sa domaće javne scene. Verovali ili ne, u pitanju je bivša članica grupe „Models“, Sandra Meljničenko, koja je udata za bogatog ruskog biznismena, milijardera, Andreja Meljničenka.

Gagi Đogani je nedavno komentarisao njihovu vezu i rekao da mu je drago zbog toga što je Sandra uspela i da je ostavila dobar utisak na njega za nekoliko meseci, koliko su bili u vezi.

„Ja sam nju angažovao na nekim mojim spotovima. Bili smo zajedno nekih par meseci… O njoj sve najbolje mislim, odvajala se od te grupe ‘Modlesice’… Ostavila je dobar utisak. Pametna, baš je po pitanju posla bila neko ko gazi, drago mi je što je uspela“, izjavio je Gagi za emisiju „Ekskluzivno“.

PREPORUKA:   Ako optuže Miljanu Kulić završiće u ZATVORSKOJ PSIHIJATRIJSKOJ BOLNICI!

On je ranije rekao kako su u vezi bili kada je on imao 19, a ona samo 14 godina.

„Imao sam 19 godina, a ona 14. Nije to velika razlika. Bila je fizički i psihički zrelija od svoje generacije. Stalno je izlazila u klubove i radila kao model. Sandra je jedna od boljih devojaka sa kojima sam bio“, ispričao je on dok je učestvovao u rijalitiju. Kad sam je upoznao, bavila se manekenstvom, a ja sam bio igrač u grupi ‘Đogani fantastiko’. Spojili su nas zajednički prijatelji, počeli smo ubrzo da se zabavljamo. Bili smo mladi i zaljubljeni. Ona je sjajna devojka, oduvek je bila prodorna i komunikativna i zbog toga je poštujem“, dodao je on.

PREPORUKA:   Smuvali se starleta i MMA boras, Maja i Stanisla se ljubili u spavaćoj sobi!

Ispričao je i kako su raskinuli.

„Raskinuli smo zbog neke gluposti, ali smo ostali u dobrim odnosima. Iako više nismo bili zajedno, pomagao sam joj, odveo sam je na kasting za Knezov spot ‘Ti si kao magija’, a bila je i u spotu moje grupe za pesmu ‘Sutra je novi dan’. Tada još nije bila članica grupe ‘Models’, rekao je.

Pronađite Sandru u spotu grupe „Funky G“ za pesmu „Sutra je novi dan“:

Spot Funky GIzvor: YouTube/MrFunnkyG

Ipak, kada su ga ostali cimeri u Zadruzi pitali kakva je Sandra u krevetu, nije bio naročito rečit.

„O tome ne želim da pričam pred kamerama. Ne bih da uvredim devojku tako što bih otkrivao njenu intimu“, zaključio je Gagi.

(Izvor: MONDO/Objektiv.rs)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!