.

Gledateljka kazala da Maja Marinković pare od estetske operacije ulaže u psihijatra!

PARE ZA ESTETSKE OPERACIJE NEKA ISKORISTI ZA PSIHIJATRA Maja Marinković žestoko potkačena u emisiji!

Bez dlake na jeziku progovorila o bivšim cimerkama
Maja I Bilal u studiu

Foto: Alo/Printscreen

Posle puštenog priloga na kom Žana Omnia priča sa Zvezdanom Slavnićem i Zoricom Marković o Marku Markoviću, voditelj Darko Tanasijević započeo je razgovor sa Žanom o tome.

-Koliko te je nerviralo kada ne možeš da isteraš svoje – pitao je Darko.

-Nisam bila nešto preterano nervozna u „Zadruzi“, znam da ne možemo da budemo istomišljenici. Njihovo mišljenje ne može da promeni moje mišljenje o njima. Jedini ko je mogao da me iznervira je Marko Marković – rekla je Žana.

PREPORUKA:   ŽESTOKA KAZNA za starletu Maju Marinković

Darko je dobro jutro poželeo narednom gledaocu.
Miljana Popović

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

-Ovde Spomenka iz Šapca. Ja sam gospođa koja ima 60 i nešto godina, ali da sam mlađa, Darko bili biste moj tip. Žana mi je preslatka, ne znam šta je radila, ali mi je sve mlađa i sve lepša. Samo bih Miljanu pitala u vezi Ane Ćurčić. Ona je vrlo čudna i kontradiktorna – rekla je gledateljka.

-Ana je pričala o Maji da je ku**a, da je ovo, da je ono, pa joj je posle spremala poklon za rođendan – rekla je Miljana.

-Maja je tako jedna bolesna osoba, nemam ništa protiv tih plastičnih operacija, ali bi trebala da odvoji za psihijatra. Ja ne razumem rečenicu: „Moje dno je na tronu“, ostalo mi je par ispita na farmaciji, ali ja to ne razumem i dalje. Iskreno, ko ju je odgajio, onog Takija kad gledam, ni on čovek nije čitav. Moj favorit jeste bila Aleksandra, pa i Car, mislim da je ona dobra devojka u principu, baš onako jedna dobrica, mnogo su osuli po njoj – rekla je gledateljka.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!