.

Hoće li Miljana Kulić da bude diskvalifikovana? PRIZNALA da u rijalitiju ZADRUGA 6 KORISTI MOBILNI TELEFON!

MILJANA KULIĆ PRIZNALA DA KORISTI TELEFON U ZADRUZI Izlanula se misleći da je kamera ne snima, sledi DISKVALIFIKACIJA

Miljana sa sinom i majkom boravi u posebnom apartmanu na imanju

MILJANA KULIĆ PRIZNALA DA KORISTI TELEFON U ZADRUZI Izlanula se misleći da je kamera ne snima, sledi DISKVALIFIKACIJA?

Printscreen

Miljana Kulić već godinama ulazi u rijalitije i publika je voli zbog njene iskrenosti i humora. S obzirom na to da iza sebe ima armiju fanova i da gledaoci vole da je vide na malim ekranima, to joj omogućava da pregovara o boljim uslovima u rijalitiju.

Svima je poznato da je Miljana u rijaliti ušla sa majkom, Marijom Kulić, i sa sinom, Željkom Kulićem. Osim za odličan honorar, Kulićeva se izborila i za posebne uslove u „Zadruzi“.

PREPORUKA:   Filip Car - SLAVLJE posle rođenja ćerke (SNIMAK)

Printscreen

Miljana sa sinom i majkom boravi u posebnom apartmanu na imanju. Taj prostor se snima i prikazuje na malim ekranima samo kada mali Željko nije u njemu. Miljanin sin je bio sniman samo kada je imao susrete sa svojim ocem, Ivanom Marinkovićem.

Miljana se sada poverila svom dečku, Lazaru Čoliću Zoli, da se Željko čuje putem vajbera sa njenom sestrom Tijanom Kulić. Ovaj snimak je počeo da kruži društvenim mrežama i mnogi su u komentarisali da Miljana ima mobilni telefon u apartmanu. Međutim, ima i onih koji brane Kulićevu i kažu da samo prepričava Željkov i Tijanin razgovor koji se desio bez njenog prisustva, izvan Zadruge.

Zadruga mobilni dokaz #zadruga #miljanakulic #zadruga6 #miksi #mobilni #zadrugainfo #shorts #fyp #foryou #foryoupage #smesno ♬ original sound – Evica

– Željko kaže moj tata Ivan. Tijana ga zvala na vajber i on kaže: „vidi šta mi je kupio moj tata Ivan“ – poverila se Miljana Zoli.

PREPORUKA:   Mensur napustio Elitu pa objavio da je pobednik, njegovo prvo obraćanje

Ukoliko se ispostavi da je Miljana koristila mobilni telefon u apartmanu moraće da snosi posledice, jer je to najstrožije zabranjeno u rijalitiju.

Tagovi
Miljana Kulić Zadruga 6 zadruga 6 uzivo najnovije vesti zadruga 6 zadruga 6 najnovije zadruga 6 vesti alo rs zadruga 6 zadruga 6 najnovije vesti dana zadruga 6 seks zadruga 6 diskvalifikacija Zadruga 6 tuča zadruga 6 izbacivanje zadruga 6 novi vođa zadruga 6 svadba zadruga 6 rijaliti miki đuzadruga 6
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!