.

Iva Grgurić i Stefan Karić se posvađali u uživo emisiji, nije bilo seksa izmedju njih jer je Stefan ostao impotentan!

RAT BIVŠIH U STUDIJU: Nije bilo seksa, nije mogao da ti se DIGNE! (VIDEO)

Izvor: YouTube/Zadruga Official

Zadruga 3 je završena, ali drame i svađe između pojedinih učesnika ne prestaju.

Pobednica Iva Grgurić i Stefan Karić imali su kratku romansu u toku rijalitija, a u emisiji „Zadruga – narod pita“ rešili su da sav prljav veš iznesu napolje.

Tako je nakon priloga o njihovim svađama otpočela žustra rasprava oko Ivinih opaski na račun Karićeve erekcije, dok se on branio uz objašnjenje da ona samo želi da sakrije da su imali odnos.

Ja sam ovde ispao katastrofa, bio sam isprovociran. Ti si mi rekla da ne može da mi se digne, time si me provocirala. I ja da sam tebe provocirao i ti bi svašta rekla. Nikad te nisam provocirao, ti si radila jako loše stvari. Ispada da smo Jelena i ja na jednoj strani, i sad opet ispada Iva žrtva. Znamo šta je izlazilo iz tvojih usta. Misliš da nije uvreda da kažeš za jednog muškarca da ne može da mu se? Probali smo da imamo neki odnos, to što ona tvrdi nije tačno. Ona je htela to da sakrije, i što je rekla Maji da nisam mogao da imam erekciju, time je htela da sakrije taj seks„, rekao je Karić, a onda je Iva osulja paljbu.

PREPORUKA:   Glasanje za najveće razočaranje u Eliti, Janjuš uedljivo pobedio!

„Veličina čoveka je da kaže ‘izvini’, a ja sam to rekla. Od njega to nikad nisam čula. Videla sam mnogo klipova gde on mene ogovora. Imam klip gde si rekao da će mene trojica k*rati, da će namestiti to. To je gore nego bilo šta. Uvek sam govorila sve u superlativu za njega, nisam ga ogovarala.To je istina, da ti se ne diže. Nivo tvog ega je jako nizak, pa te to vređa. Ljudi, da se ne lažemo,ja bih rekla da smo spavali. Ja nikad nisam igrala na žrtvu, na patetiku. Nikad, niti bih igrala. Gledali su ljudi šta je izlazilo iz tvojih usta. Ja nisam imala uličarsku terminologiju. Ja ne ostajem dužna, ali nisam išla tako nisko. Onaj kome može da se d, njemu nije uvreda. Maji sam rekla da ne može da mu se. Ja sam svoje rekla, i stojim pri tome. Bio je pokušaj seksa, ja sam o tome govorila u Zadruzi, koga zanima može da pogleda„, ostala je pri svom Iva.

PREPORUKA:   Maloletna učesnica Zadruge trudna, bežala iz rijalitija pa diskvalifikovana, imala aferu sa Zvezdanom!

Pogledajte celu raspravu!

Iva i Stefan Karić svađaIzvor: YouTube/Zadruga Official
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!