.

Iva Grgurić ulaže u nekretnine i postaje pevačica posle pobede u Zadruzi 3

Pobednica otkriva: Kupuje dva stana i počinje da pevaI! (VIDEO) – Posle deset meseci žestoke borbe, sinoć je pobedu u Zadruzi odnela Iva Grgurić, koja u prvom intervjuu nakon izlaska otkriva čime će se baviti u životu i šta će biti sa njom i Filipom!

IZVOR: ATA IMAGES/ANTONIO AHEL

Iva Grgurić

Ni ceo dan nije prošao od kada je Iva Grgurić, nakon deset meseci boravka u rijalitiju, odnela ubedljivu pobedu i osvojila glavnu nagradu od 50 hiljada evra. Nije stigla ni da spava, jedva da je jela, non-stop se javlja na telefon, ne smiruje se, a u eforija ne prolazi.

Tačno, stigla je da se oglasi na Instagramu i zahvali se fanovima na podršci, kao i da da nekoliko intervjua. U prvom razgovoru za medije, po izlasku iz Zadruge, Iva otkriva kako planira da potroši novac od nagrade i šta će biti sa njom i Filipom.

„Nisam još uvek svesna da sam pobednica, ne mogu oka sklopiti! Iskreno, nisam znala, kao ni niko od nas, kakva je situacija spolja, kako se kotiramo. Nisam očekivala! Nisam ni mislila da neko može mene da podržava, posebno što sam otvorila dušu i prošlost svima. Mislila sam da me niko ne shvata, ali ova pobeda mi je pokazala koliko sam jaka i prihvaćena u celom svetu, spojila sam sve nacije. Ovo je dokaz da ta pravda neka postoji i da treba biti iskren! Ovo je meni donelo mnogo toga u životu, nisam još uvek ni svesna svega“, ispričala je ona za pink.rs.

Zadrugarka otkriva svoje planove posle pobede u rijalitiju, a neki od njih su da da učešće za stan koji će prvo kupiti u Zagrebu.

PREPORUKA:   Starleta Aneli Ahmić odgovorila na pitanje da li je trudna i šta će uraditi sa Janjušem!

„Pored toga želim da uložim u biznis i okušaću se u pevačkoj karijeri“, rekla je.

Želi da se skući i u Beogradu.

„Prva nekretnina će mi biti sigurno u Zagrebu, dok će druga definitivno biti u Beogradu. Ne mislim odmah obe nekretnine, nego s vremenom to sve da postignem, jer smatram da imam dobre kvalitete.“

Ti kvaliteti osvojili su i Filipa Đukića, takmičara sa kojim se zabavljala u Zadruzi, a jedno od pitanja u prvom intervjuu odnosilo se na to da li je sa njim provela noć nakon izlaska.

„Nisam spavala kod Filipa, nego u hotelu… Tu je bio i on, svratio je… Ali ne, ne smem da pričam više. Ne mogu sad sve da vam otkrijem, neka to bude to. Važno je da nisam spavala kod njega. Nismo pričali još ozbiljno o našoj vezi, nastavićemo onako kako je i bilo u „Zadruzi“. Malo će me pustiti da ja sve sumiram, da mi se slegnu svi ti utisci. Moram otići i u Zagreb u skorije vreme, a sve će to doći na svoje ako bude trebalo, ako budemo videli da ne možemo jedno bez drugog.“

S obzirom na to da je u rijalitiju često plakala zbog bivšeg dečka, Marinka, logično je pitanje da li se čula sa njim.

PREPORUKA:   Sita Ahmić, sestra trudne starlete Aneli Ahmić: Janjušovo dete će sama čuvati! (SNIMAK)

„Nisam, po izlasku se nisam ni raspitala o njemu, pošto sam bila u svoj toj frci. Mislim da u skorije vreme neću da ga zovem, ne želim da budem napadna. Treba da se okrenem sebi, pa, kad bude bilo vreme, možda ćemo se i čuti“.

A Filipa ne planira da ostavlja zato što se sa njim, kaže, nije ni zabavljala zbog rijalitija. Iako su mnogi takmičari za nju mislili da je taktičarka, odnosno da koristi određene strategije kako bi pobedila, Iva to poriče.

„Pokazala sam da pravda pobeđuje, u kakvim god uslovima. Pravda pobeđuje, dobar čovek se uvek vidi. Smatram da sam ja taj čovek, šta god da mi se desilo i da sam prošla u životu, ja sam se suočila sa tim, priznala, pokajala… Poslala sam poruku da se može gledajući mene i nešto dobro naučiti iz mog lošeg iskustva, da sam ja sada novi čovek, puno jači, jedna nova Iva! Mnogo se toga dobrog može naučiti od mene. Narod me je zavoleo pozitivnu, iskrenu, pre svega, ma sa kakvim god ljudima da sam se borila svih ovih meseci“, ispričala je ona za pink. rs.

Pogledajte kako je izgledalo proglašenje pobednika u finalu Zadruge:

zadrugaIZVOR: YOUTUBE/ZADRUGA OFFICIAL
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!