.

Ivan Marinković se oženio i napravio svadbu, prozivaju ga GDE SU MU DECA!

PRIVATNE FOTKE SA SVADBE IVANA I JELENE: Marinković lumpuje, javnost ga upitala „Gde su ti deca?“

Marinković nije krio sreću na svojoj svadbi. Često se snimao sa muzičarima i pevao sve pesme koje su izvodili.
Veselje povodom svadbe Ivana Marinkovića

Foto: Alo/Printscreen

Dva dana nakon venčanja, Ivan Marinković je napravio svadbu sa svojom suprugom Jelenom Ilić Marinković za porodicu i prijatelje. Posebno su se doterali za ovu priliku, a fotografije su osvaneule na društvenoj mreži Instagram.

Među gostima je bila pevačica i bivša rijaliti učesnica i voditeljka Vesna Vukelić Vendi, koja je tokom „Zadruge 6“ dolazila u emisije kao Ivanova podrška.

Svadba Jelene i Ivana

Marinković nije krio sreću na svojoj svadbi. Često se snimao sa muzičarima i pevao sve pesme koje su izvodili.

PREPORUKA:   HAOS I PRETNJE PRED KAMERAMA: Miljana Kulić jurila Ivana Marinkovića po Pinkovom studiju, tenzija dostigla vrhunac!

Prava pometnja nastala je kad su trubači došli u restoran pored vode, u kojem je organizovana svadba. Na svadbu su bili pozvani i bivši zadrugari Stefan Radić Rodni i Mikica Bojanić. Ivan i Jelena su dobili pregršt čestitki.

Oženio se Ivan Marinković

Printscreen

„Čestitam i nek je sa srećom“, napisala je Vesna Rivas. „Srećno i berićetno, „Sve najbolje, držite se uvek zajedno“, „Srećno vam bilo i dugovečno“, „Ivane, srećno“, „Mladenci, srećno i dugovečno“, samo su neke od čestitki ispod Ivanove objave.

PREPORUKA:   Borba za starateljstvo: Marija Kulić ima starateljstvo nad Željkom, uključio se i Ivan Marinković u borbu za dete!

Mnogi su komentarisali kako im je žao zato što Marinković ovaj srećan dan nije proveo i sa svoje dvoje dece, sinom Željkom kojeg je dobio sa Miljanom Kulićem i ćerkom Lenom, koju mu je podarila bivša žena, pevačica Goca Tržan.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!