.

Ivana Krunić oštro odgovorila narkomanima i prostitutkama iz Zadruge, a koji je prozivaju i blate!

URNISALI JE!Ivana Krunić potpuno deprimirana rešila da oplete po zadrugarima: „Moje mane su ništa za vašu prostituciju i narkomaniju“

Dosta joj je svega!

Ivana Krunić

 Foto: YouTube/Printscreen

Bivša zadrugarka Ivana Krunić ni nakon Zadruge ne može da se pomiri i izbori sa negativnim komentarima koji su upućeni njoj, a na kontu njenog učešća u Zdruzi.

Naime, ona je ovaj put poželela da svima stavi do znanja da ih nije zaslužila, budući da su pojedinci u rijalitiju, kako ona tvrdi, po mnogim aspektima bili znatno gori od nje.

– Ajde sad mi recite iskreno, da li ste realni?! Posle dužeg vremena sam ušla na Jutjub klipove u kojima sam učesnik i ne mogu da se načudim nekim vašim zaključcima! Da li je moguće da pored mnogih učesnika rijalitija, koji su pokazali najgore moguće ljudske osobine i odluke, a za koje nalazite opravdanje, kao što je zlo, prostitucija, kriminal, narkomanija, fizičko nasilje, izdaja, vi meni nalazite manu zato što sam često menjala raspoloženje zbog faktora koji su me okruživali?! Da li sam ja osoba koja je zaslužila ovoliki hejt zbog toga što nisam odabrala muškarca koji je po vašem ukusu – započela je Ivana, pa dodala:

PREPORUKA:   Slobodan Sloba Radovanović komentarisao hapšenje Marka Miljkovića!

– Volela bih da od svih vas koji sudite o nama poslušam iskrene životne priče, jer samsvesna da ste svi pravili životne greške. Ali, da li ste zbog toga zaslužili da budete vređani? Niste, naravno! Ljudi ste! Svi se borimo za svoju sreću. To je suština naših života, jer svako od nas ih ima samo jedan na dar. – napisala je Ivana.

PREPORUKA:   Janjuš i Aneli pravili bebu pred kamerama pa se predomislili! (SNIMAK)
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!