.

IZJAVA Aleksandre Nikolić nakon pobede u rijalitiju Zadruga 6

PRVA IZJAVA ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Šokirana sam! Otkrila da li se sa Carem seli u Crkvenicu! Prsten zasijao na njenoj ruci…

PRVA IZJAVA ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Šokirana sam! Otkrila da li se sa Carem seli u Crkvenicu! Prsten zasijao na njenoj ruci...

Foto: Petar Aleksić

Aleks Nikolić odnela je pobedu u šestoj sezoni „Zadruge“ odlukom glasova publike, i otkrila svoje utiske i impresije.

– Osećam se fantastično, hvala svima koji su me doveli do prvog mesta, sumnjala sam da ću to biti ja, ali evo, šokirana sam – rekla je Aleks sa uzbuđenjem.

Kada je reč o tome kako će i da li će uspeti da ubedi svoju majku Slovenku u to da je ljubav sa Filipom Carem prava, rekla je:

PREPORUKA:   Istina o novom raskidu Filipa Cara i Aleks Nikolić

– Pričaćemo kod kuće, naravno da ću je ubediti da je ljubav prava. Biću tu par dana, da završim neke obaveze i onda idem sama u Crikvenicu – rekla je Nikolićeva, a na pitanje da li se seli u Crikvenicu ili ostaju u Beogradu, dodala je:

Zadruga
foto: Petar Aleksić

– Dogovorićemo se, ali mislim da ćemo ići dole – rekla je Aleks.

Osvrnula se i na raskid sa Dejanom Dragojevićem i to što je on sada zapravo Caru, kako su oni rekli, „zet iz sezone šeste“, a njemu je Filip bio „zet iz sezone pete“.

Intervju pobednice Zadruge 6

– Šaljivo je, mislim da se Dejan šalio i ne bih mu to zamerila. Nemamo potrebe nikakav razgovor da obavimo, a ako se sretnemo od mene neće dobiti ništa loše – rekla je Aleks.

PREPORUKA:   Raskinuli Filip Car i Aleksandra Nikolić?! Beba ostaje sa majkom!

Kurir.rs/Pink.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!