.

Janjuš na Adi Bojani banči po kafanama!

(PAPARACO) JANJUŠ NASTAVIO SA RASKALAŠNIM ŽIVOTOM NA ADI BOJANI Oko njega samo silikonke, razbacuje se parama i pije piće od 1000 EVRA

Nakon izlaska iz rijalitija ,,Zadruga“ Marko Janjušević Janjuš iznenadio je sve kada je objavio da se pomirio sa suprugom Enom Janjušević, koju je prevario sa tadašnjom ljubavnicom Majom Marinković.
Janjuš na Adi Bojani Foto: RingierJanjuš na Adi Bojani

Oni su tada objavili zajedničku fotografiju na Instagramu i jedno vreme su trenirali zajedno i nisu se razdvajali, međutim izgleda da je Janjuš nastavio po starom, obzirom da su ga naše ekipe uhvatile na Adi Bojani u Crnoj Gori, kako se provodi.
Janjuš na Adi Bojani

Foto: RingierJanjuš na Adi Bojani

Naime, Janjuš je bio okružen silikonskim lepoticama, a kada je novac u pitanju, on nije štedeo ni dinara, već je naručivao najskuplja pića, a jedno je koštalo čak oko 1000 evra.
Janjuš na Adi Bojani

PREPORUKA:   Janjuš potpisao za ulazak u Zadrugu 7 Elita pa odmah opleo po Kačavendi!

Foto: Ringier

Janjuš na Adi Bojani

Podsetimo, bivši zadrugar Marko Janjušević Janjuš iznenadio je nedavno pratioce na društvenim mrežama kada mu je društvo pravila još jedna nekadašnja učesnica rijaliti šou-programa „Zadruga“.
Janjuš na Adi Bojani

Foto: Ringier

Janjuš na Adi Bojani

Reč je o pevačici Rialdi Karahasanović, a Janjušević je ovu objavu, koja je pokrenula lavinu komentara i spekulacija o prirodi njihovog odnosa, ispratio deljenjem emotikona srca.
Janjuš na Adi Bojani

Foto: Ringier

Janjuš na Adi Bojani

Janjuš je, inače, nedavno otkrio kako je izgledao njegov susret sa ženom i ćerkom po izlasku iz „Zadruge 6“.
Janjuš na Adi Bojani

Foto: Ringier

Janjuš na Adi Bojani

– Susret sa ćerkom je bio emotivan, tužan, srećan, sve u istom paketu. Ne znaš kako da odreaguješ. Jedva sam čekao da je vidim. Plakali smo oboje. Mnogo je vezana za mene. Ena je mnogo stroža od mene po pitanju vaspitanja. Ja, zapravo, uopšte nisam strog. Nikada nisam viknuo na Krunu – istakao je bio za „Blic“.
Janjuš na Adi Bojani

PREPORUKA:   Bilal razotkrio da je pobeda Aleksandre Nikolić u rijalitiju bila NAMEŠTENA, sukob sa Milanom Miloševićem!

Foto: Ringier

Janjuš na Adi Bojani

– Ena ne voli da je spominjem u javnosti, ali je zadovoljna kako sam se ponašao ove godine u „Zadruzi“. Ne bih pričao o našem odnosu, ali situacija ide ka onome gde treba da bude. Razočaran sam plasmanom u „Zadruzi“. Zaslužio sam bolju poziciju, i po mom mišljenju i po sudu naroda – dodao je tada.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!