.

Javila se Miljana Kulić sa opravdanjem za incidente u Zadruzi 5 kada je izbačena: Smatrajte da sam luda i poremećena!

SMATRAJTE ME LUDOM I POREMEĆENOM! Miljana Kulić otkrila zašto je pobegla iz Zadruge – Oglasila se nakon HAOSA

Miljana Kulić pobegla je iz Zadruge nakon čega je i diskvalifikovana iz rijalitija.

 Izvor: printscreen

Nakon haosa koji je napravila kada je pokušala da podmetne požar u Zadruzi, domaći mediji su preneli da je došlo i do drame u njenom domu gde se sve orilo od vike, te da je Marija Kulić pobesnela na ćerku.

Miljana se posle toga oglasila na Instagramu najavila nešto „novo, ali staro“, navela sve da posumnjaju da ulazi u „Parove“ i za lokaciju stavila Bosnu i Hercegovinu odakle je njen dečko Lazar Čolić Zola.

Ona se sada ponovo oglasila i objasnila zašto je pobegla iz Zadruge:

Jednostavno više nisam imala snage, nisam želela da uđem od prvog dana, ali mi nisu dozvolili da se odmorim još malo. Možete da me smatrate i ludom, bolesnom, poremećenom, ali jedno je sigurno… Niste bili u mojoj koži svih ovih godina i niste prošli put koji sam ja prošla ili nažalost morala da prođem“, napisala je Miljana na novom Instagram profilu i dodala:

PREPORUKA:   Raskalašna Deniz Dejm vodi takav i život, menja partnere i živi "punim plućima", bila u vezi sa poznatom pevačicom, a pred Zadrugu divljim seksom rasturila sobu u samoizolaciji!

„Mnogo su ljudi meni opraštali, prelazili preko svega, a ja sam im zauzvrat davala sebe koliko god sam mogla, ali eto došao je trenutak da se raziđemo. Gde god bila biću jača nego ikad i dokazaću svima ko je kraljica rijalitija. Znam da ima vas koji me razumete i brz obzira što se trenutno osećam loše šaljem vam veliku ljubav. Ne zamerite mi zbog svega, falilo mi je još bar 2 nedelje odmora, a najviše mi je falio ON…„, napisala je Miljana na novom Instagram profilu.

PREPORUKA:   Psihički obolela Miljana Kulić ponovo plakala i tronila suze u cik zore zbog deteta koji je sa bolesnim roditeljima ostao u Nišu!

miljana kulić Izvor: Instagram/miljana_kulic_official

Veliki šef je istakao da će protiv nje biti pokrenuta tužba pod hitnom postupku zbog duga od 100. 000 evra prema produkciji.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!