.

Jelena Golubović dobila dijagnozu na klinici u Ukrajini!

MEDICINSKA DIJAGNOZA Rijaliti plus saznaje detalje života Golubovićeve u Kijevu

Jelena se lečila na psihijatrijskoj klinici?
MEDICINSKA DIJAGNOZA Rijaliti plus saznaje detalje života Golubovićeve u Kijevu

Printscreen

Iako je po formalnom obrazovanju glumica i rediteljka, Jelena Golubović (43) na domaćoj javnoj sceni proslavila se učešćem i pobedama u nekoliko najgledanijih rijaliti šou-programa. Trenutno je gledamo kao takmičarku Zadruge 6 i dok  je skandalozno ponašanje i pravljenje šoua njeno regularno stanje u „beloj kući“, Rijaliti plus dolazi do saznanja da je na ovakvo ponašanje zapravo navodi njeno psihičko stanje za koje je dijagnozu dobila na jednoj klinici u Ukrajni.

Foto: Alo/Nikola Todorović

Izvor blizak Golubovićevoj otkriva da ona pati od bipolarnog poremećaja te da upravo u toj dijagnozi leži objašnjenje za mnoge oblike ponašanja kojima je sklona kako u privatnom životu tako i pred kamerama.

– Poznato je da je Jelena dugi niz godina zbog poslovnog angažmana svog oca živela u Ukrajini. Tamo je odrasla, završila srednju školu, ali i Akademiju dramskih umetnosti – počinje izvor, i dodaje:

Postoji još jedan detalj koji Jelena nikada ne pominje kada je u pitanju ova zemlja, a to je da se ona jedno vreme i lečila na klinici u Ukrajini, gde joj je konstatovan bipolarni poremećaj ličnosti. Njega karakterišu česte i nagle promene raspoloženja, pa tako Jelena iz velike sreće, životne ispunjenosti i zadovoljstva zna da padne u duboku depresiju, osećaj bezizlaznosti iz neke situacije i potpunog nezadovoljstva sobom, svojim životom i onim što je okružuje. Prve promene primećene su još dok je bila studentkinja, a stručnu pomoć je potražila na poznatoj klinici u Kijevu gde je tada i živela sa porodicom. Odlasci na psihoterapiju koja se sastojala od razgovora sa stručnim licem trajala je pune tri godine, ali na kraju je postavljena dijagnoza za bolest koju Jelena kontroliše lekovima, ali i načinom života koji vodi. Na neki način učešće u rijalitiju, gde ona provodi vreme s ljudima različitih karakternih osobina predstavlja i svojevrstan vid socijalizacije koji joj pomaže da se izmesti iz spoljnog sveta koji često zna da je optereti do te mere da mesecima ne izlazi iz kuće i gotovo ne radi ništa sa sobom i svojim životom – kaže izvor blizak Golubovićevoj za Rijaliti plus.

PREPORUKA:   Prevarena bivša supruga Zvezdana Slavnića kazala da je Moka Slavnić nečovek - nula od čoveka!

Foto: Alo/Nikola Todorović

Njena majka Svetlana Ceca Golubović demantovala je ove tvrdnje rekavši da su ovo navodi ljubomornih ljudi.

Jelena se u Ukrajini lečila isto kao što sam ja držala prostitutke u hostelu. Ovo je samo još jedan u nizu pokušaja da nas diskredituju i nemam drugi komentar -rekla je ona, a šta će o ovome reći Jelena, saznaćemo kada izađe iz Zadruge

PREPORUKA:   Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić čekaju bebu, ona se požalila da su joj grudi nadošle i da joj raste stomak!

Moja ćerka nije u centru pažnje

Svetlana Golubović prokomentarisala je učešće svoje ćerke u Zadruzi i naglasila da je izuzetno zadovoljna kako se snalazi, ali i da ovoj put nije u centru pažnje, što pripisuje njenoj zrelosti i godinama.

Foto: Alo/Dejan Briza

Jelena se jako dobro snalazi, umerena je i pripremila se za ovaj šou koji dugo traje. Ona je u međuvremenu postala medijator, završila je silne kurseve i psihološke radionice, pa je verovatno naučeno primenila u kući. Ovaj put nije u centru pažnje, kao u prethodnim rijalitijima, ali ja mislim da je to posledica njenih godina i zrelosti, kao i činjenice da su u rijalitiju danas aktuelne neke druge priče, a ona tamo nikome ne otima muža ili dečka niti je tamo da bi našla partnera – kaže Ceca za Rijaliti plus.

Tagovi
Svetlana ceca Golubović jelena golubović Zadruga 6 psihijatrijska klinika Ukrajina kijev depresija
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!