.

Jelena Golubović komentarisala odnos Zvezdana i Ane Ćurčić, ponizila je rečima da voli da bude maltretirana i ponižavana!

Jelena Golubović žestoko potkačila Anu Ćurčić, pomenula i Zvezdana: „Ona voli da se on iživljava nad njom“

„Meni je najgluplja Ana Ćurčić u tom ljubavnom trouglu. Ona je ušla u rijaliti u odelu, mislili smo da ulazi dama“, istakla je bivša zadrugarka

Ana Ćurčić, Jelena Golubović i Zvezdan Slavnić

Foto-kolaž: TvPink, Antonio Ahel/ATA Images,

Bivša učesnica „Zadruge 6“, Jelena Golubović žestoko je oplela po aktuelnoj takmičarki Ani Ćurčić i okarakterisala je kao „najgluplju“ u ljubavnom trouglu.

– Meni je najgluplja Ana Ćurčić u tom ljubavnom trouglu. Ona je ušla u rijaliti u odelu, mislili smo da ulazi dama, a onda me je njen rečnik porazio. Predstavlja se kao ekonomista, kao da je doktor nauka. Ona je svu krivicu svalila na Anđelu, a one može da bude kriva. Tolike godine su bili zajedno, nemaju decu, ništa. Ona je dovela čoveka kući, dovela ga kod svoje dece, a sad se iznosi sav prljavi veš – rekla je Jelena.

PREPORUKA:   Skinula se zbogna voditelja rijakitija Elita

Jelena je progovorila o nasilju koje je Ana navodno pretrpela od Zvezdana Slavnića.

Ja se pitam kako ona nije pružala otpor? Ona je rekla da su bili intimni posle tog iživljavanja. Ona znači to voli. Ona je pričala o nasilju kada je on priznao da voli Anđelu. Što to nije uradila kada je ušla nego mu je ugađala, nudila mu da jede, pazila ga dok je bio bolestan – rekla je Jelena i dodala:

PREPORUKA:   Šokantan intervju Zvezdana Slavnića o vei sa Ksenijom Pajčin

– Koliko puta sam je videla da briše oči a suza nema. Ona manipuliše, a predstavlja da on manipuliše. Pitanje se postavlja šta je ona radila dok je on bio u zatvoru. Njihove se priče ne podudaraju. Ona je znala ko je on, pitam se zašto je dovela čoveka kod male dece. Ona je pre njega imala dva propala braka – rekla je Jelena za „Blic“.

(Telegraf.rs)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!