.

Jelena Karleuša o rijalitijima: Ja nemam problem što se na TV uživo je*u, tuku, psuju i rade najodvratnije nemoralne radnje!

NEMAM PROBLEM ŠTO SE J***, TUKU, PSUJU! NIKO NIKOG NE TERA DA GLEDA! Karleuša brutalno otvoreno o rijalitijima u Srbiji

NEMAM PROBLEM ŠTO SE J***, TUKU, PSUJU! NIKO NIKOG NE TERA DA GLEDA! Karleuša brutalno otvoreno o rijalitijima u Srbiji

Jelena Karleuša iznela je svoj stav na temu koja je aktualena poslednjih dana – da li u Srbiji treba da postoji rijaliti program ili ne.

Pevačica ima jasan stav o tome i podelila ga je sa svojim pratiocima na Instagramu.

– Na temu da li treba da postoji rijaliti program u Srbiji ili ne: Iskreno, nikada nisam pogledala ni jedan sekund, na primer Zadruge, jer me to ne interesuje. Nemam lepo mišljenje o likovima koji tamo pokazuju najgori primitivizam (čitam o tome na portalima i htela – ne htela čula sam za mnoge od njih) – počela je Jelena.

PREPORUKA:   Dalila i harizma mrtve babe, izrečeno u uživo programu na Pinku!
Jelena Karleuša
foto: Printskrin/Instagram

– Ali praviti pitanje da li rijaliti treba da postoji u demokratskom društvu jeste potpuni apsurd. Od 200 kanala koje možete da gledate, niko nikog ne tera da gleda kanal koji emituje rijaliti program – nastavila je pevačica i dodala:

– Evo na primer, ja gledam E kanal, gledam kanale koji se bave životinjama, muzuikom, istorijom, kuvanjem, gledam CNN, BBC, Netfliks, itd… Nemam problem što se negde emituje rijaliti, što se j***. tuku, psuju i pljuju. Ne gledam!

PREPORUKA:   Sanja Marinković u svojoj emisiji postavila pitanje Misici da li je sramota što je poznata kao rijaliti zvezda!
Jelena Karleuša
foto: Printscreen/ Instagram

kurir.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!