.

Jelena Krunić sve priznala u vezi drogiranja u rijalitiju Zadruga!

IZNELA JE SVE DETALJE – Jelena Krunić iskreno i otvoreno o korišćenju droge u rijalitiju!

Nije imala problem da kaže šta misli

Zadruga 3

Zadruga 3, Foto: Printscreen/Youtube

Marijana Zonjić je sinoć diskvalifikovana iz „Zadruge“ i strogo kažnjena za navodno iznošenje laži, gde pominje da navodno produkcija ubacuje opojne droge u pića, te smo tim povodom kontaktirali Jelenu Krunić, za koju su takođe izlazili video klipovi, gde ona navodno konzumira zabranjene supstance, pa smo je prekinuli dok je u putu za Maribor sa svojim verenikom, da prokomentariše i kaže pravu istinu direktno iz „Zadruge“, jer je već tri sezone tamo boravila.

Jelena Krunić

Jelena Krunić, Foto: Printscreen/instagram

– Videla sam jutros kad sam ustala, preko 50 poruka, gde se vidi neki klip, gde ja na zurki skačem, u onim lateks pantalonama, sećam se, kikice, i gde se jasno vidi ruka koja drži hranu, gde ja prilazim, mirišem to, i brišem se, jer sam nosem dotakla hranu. Neki su to jedva dočekali i naravno, sve što ide uz to: „Aha, znači droga! Krunićka se drogirala!“ Povezali su opet to, sa nebuloznom pričom da u rijalitiju može da postoji drogiranje, da može da postoji bilo kakva vrsta ubacivanja opojnih supstanci – počela je Krunićka, pa nastavila:

– Povezivali su isto sa pričom, kako Lepi Mića drogira, nešto ubacuje u piće devojkama. Ja sam sa tim Lepim Mićom, godinama u rijalitiju, kako i ovde tako i na „Farmi“, taj čovek ako ti nešto, i da nisi sa njim u dobrim odnosima, on će ti prvi prići i pomoći, a drugo, kako neko uopšte može da dođe do ideje, da uopšte u „Zadruzi“, u ogromnom projektu, ja opet uopšte ne branim produkciju, takve televizije , može da se dođe do spoljnog sveta, jer je to rijaliti, a samim tim, da se unose nedozvoljene supstance, da se koriste nedozvoljene supstance! Ljudi, tamo i ma preko ne znam koliko stotina kamera. Da li ste zaista maloumni ili šta? – besna je bila Jelena, pa nastavila:

– Mogu jasno da stanem u odbranu samog rijalitija, i same produkcije, možda eto prvi put (smeh), da je to totalni apsurd, da se piće otvara pred tobom, da se piće kupuje, ukoliko ne želiš odmah da ga otvoriš, otvoriš ga kasnije, pred tobom sipaju, tako da, to je jedna velika glupost, da bilo ko može da unese bilo šta spolja, naravno, ti si pretrešen od glave do pete. Samim tim ću da demantujem sve što je vezano za opojne supstance, i prošle se zone su pisali da kada sam pila terapiju, kamera nije mogla lepo da snimi kada sam otvarala ormarić, ja se saginjem dole, što je normalno, da sam i tada koristila. Dobro, ja sam na to navikla. Ja sada zaista želim da stanem u odbranu da je to apsurd i da je apsolutno pominjanje takvih stvari i igranje sa produkcijom na taj način jako ružno i mislim da treba biti sankcionisano, kao što i jeste diskvalifikacijom Marijane Zonjić – iskrena je bivša zadrugarka, koja sada uživa u Mariboru sa svojim verenikom.

– Iznervirala sam se jer sam videla taj neki klip, sa neke Ivine fan stranice, bila sam ogorčena, što se videlo na mom storiju, tako da sam ih sve nabijala na onu stvar, moraju lepo da se ponašaju i da mene izuzmu iz te priče, jer ja ne pripadam tu. – završila je Jelena Krunić.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!