.

JEZIVA PRIČA UČESNICE „ZADRUGE“: PRESELILA SE U DRUGI GRAD I ŽIVELA U NJEMU POD LAŽNIM IMENOM, A EVO ZAŠTO!

Marija Jovanović je mlada glumica i pevačica iz Bosne i Hercegovine, koja će zasigurno privući veliku pažnju javnosti u rijalitiju Zadruga.

Marija Jovanović

MARIJA JOVANOVIĆ • FACEBOOK / FACEBOOK

Ono što je posebno kada je ona u pitanju jeste njena životna priča.

Naime, kako saznaje „Espreso“, Marija je iz Brčkog pobegla u Beograd jer ju je proganjao stariji gospodin koji je s druge strane zakona. Njeni roditelji dugo nisu znali gde je, a otac joj to do danas nije oprostio.

Kada je došla u Beograd upisala je glumu da bi se osećala kao da je neko drugi, upravo zbog straha od gospodina koji ju je proganjao zato što je bio bolesno zaljubljen u nju i hteo je da se njome oženi.

PREPORUKA:   Potpuna biografija rijaliti starlete Maje Marinković

Ali tu nije bio kraj njenim nevoljama. Marija je pre tri godine imala neprijatnu situaciju s pevačem Nikolom Burovcem. Naime, ona ga je tada optužila za prevaru navodeći da joj je tražio novac za gostovanje u jednoj emisiji.

S obzirom na to da je ona počela da gradi pevačku karijeru, pevač je trebao da joj uradi pesmu i pomogne joj oko promocije.

Marija Jovanović
MARIJA JOVANOVIĆ • FACEBOOK / FACEBOOK

– Nisam htela da gostujem u emisiji jer tada pesma još nije bila snimljena. On mi je rekao da gostujem kao glumica, ali ni to nisam želela jer sam sve projekte radila godinu dana pre toga. Tada nije bilo potrebe da idem i pričam o tome na televiziji. Veče pred emisiju rekao mi je da moram da gostujem. Da se ne bih svađala s njim, popustila sam. Na kraju, kada sam završila snimanje, on mi je tražio 2.500 evra za to što mi je „sredio“ gostovanje – izjavila je Marija tada za Blic i dodala da je Nikola nakon što je voditeljka emisije saznala za to počeo da joj preti.

PREPORUKA:   Kija Kockar pali društvene mreže, slikala se bez veša!

Kako će se ova mlada glumica i pevačica s burnom prošlošću snaći u rijalitiju Zadruga ostaje da vidimo u narednom periodu.

Izvor: PressOnline

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!