.

Jovana Matora glumi jadnicu, sve je znala, nameravala da je sažaljevaju!

Dejan Dragojević u uživo programu napao Matoru: „Znala si za sve, prestani da glumiš jadnicu“

Podsvesno si namestila priču da ti se ovo dogodi“, pričao je Dejan

Dejan Dragojević i Jovana Tomić Matora

Foto-kolaž: M.M./ATAImages, Kobra

Sinoć je održana „Elitovizija„, a Jovana Tomić Matora je iskoristila priliku da predstavi stanje svog braka, te je obukla venčanicu.

Ona je sa Milenom Kačavendom i Markom Đedovićem zapevala pesmu Dare Bubamare „Polje jagoda“, a član žirija Dejan Dragojević odmah je udario na nju.

– Matora, moram da se osvrnem. Ti si sama sebi kora od banane. Podsvesno si namestila da ti se ovo desi. Anita te je jurila, ti si bežala, došao je brak, a ti si mislila negde duboko u sebi da do ovoga može da dođe. Znale ste dobro šta radite, a ja jedva čekam Anđela da dođe. Znala si za poruke sa Mateom, pokazivala ti je na dan venčanja da se sa nekim dopisuje – kazao je Dejan.

PREPORUKA:   Ako optuže Miljanu Kulić završiće u ZATVORSKOJ PSIHIJATRIJSKOJ BOLNICI!

– Dejane, ja nisam znala da se ona s nekim dopisuje na taj način. Daleko od toga da sam mislila da postoji ovo – kazala je Matora.

– Dejane, želim da odgovorim Mikiju i tebi. Nisam imala priliku da ti kažem, ali mene je ona uvukla da budem u javnosti, te je sve nastalo spontano dalje, kao i moj ulazak u rijaliti – kazala je Milena.

– Matora, prestani da glumiš jadnicu. Tvoji svi su uz tebe. Ona sad vrca gu*icom, dok se ti raspadaš. Natavi dalje, pusti nju. Patiš za Zolinom bivšom kombinacijom. Nasup nije ništa posebno – rekao je Miki.

PREPORUKA:   Dejan Dragojević se šalio na račun An]ela Rankovića

– Milena, ako si rekla da nisi iz ovog sveta, onda ne treba da budeš tu, ako je već tako. Ti si u javnosti jer želiš tu da budeš – kazao je David.

– Pre Aninog ulaska sam saznala za prodaju fudbalera. Znam da je Ana je kockarka koja je sa Zvezdanom trošila novac. Od te drugarice je selektivno mene izabrala da budem u rijalitiju – kazala je Milena.

(Telegraf.rs)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!