.

Jovana Matora potrošila sav novac roditelja, ni hleba nemaju da kupe!

„NIJE IMALA DA PLATI RAČUN U PRODAVNICI JER JOJ JE ONA POTROŠILA 50.000€!“ Matorini roditelji nisu videli ni dinar njene zarade!

"NIJE IMALA DA PLATI RAČUN U PRODAVNICI JER JOJ JE ONA POTROŠILA 50.000€!" Matorini roditelji nisu videli ni dinar njene zarade!

Foto: Printscreen Pink Tv

Učesnica „Elite“, Anita Stanojlović, tvrdi kako je Jovana Tomić Matora svojoj prijateljici dala da joj čuva 50.000 evra, a ona joj je taj novac navodno ukrala zbog čega Matorini roditelji nisu imali za osnovne stvari.

– Matora, za vreme pauze su mi stigle poruke oko toga da li je moguće da ste Anita i ti potrošile više od 80 000 evra? – upitao je novinar.

Jovana Tomić Matora
foto: Printscreen
PREPORUKA:   Učesniku Elite preminuo otac, nije verovao, svi plaču i izjavljuju saučešće!

– Moguće je. Takva sam i glupa sam. Trošila sam ja i mnogo više i brže na veće gluposti – kazala je Matora.

– Da li ti možda palo na pamet da roditeljima daš te pare koje si zaradila, umesto što si tako trošila? – pitao je.

– Moji su takvi, ne žele da uzimaju novac od mene jer smatraju da dok su živi ne treba da uzimaju od mene. Ovde se priča o tome da moja kuća nema fasadu, što je laž. Što se tiče Anite, ona me nije terala da trošim novac na nju, već sam ja želela da zajedno trošimo pare – pričala je Matora.

Anita Stanojlović
foto: Printscreen Pink Tv

– Mnogi pričaju da li je normalnije da ti koja si ušla tada skoro u Matorin živiot trošiš toliku svotu novca, a da njena drugarica ne sme da uzme 50 000 evra? – upitao je Jovan.

PREPORUKA:   Internet diskusije ne prestaju o raskidu Cara i Aleksandre!

– Prvo, nismo potrošile 80 000 evra. Drugo, njena drugarica je potrošila 50 000, umesto da je platila Matorine račune, a posle njena majka nije imala pare da plati račun u prodavnici. Ja sam rekla da neću od Matore da trošim ni na venčanje, već sam joj prepustila da sve bude njena odluka – kazala je Anita.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!