.

Jovana Tomić Matora detaljno ispričala kako je prebijena zbog svoje lezbejske ljubavi sa ženom!

Matora OTKRILA detalje tuče! Zna se i razlog! Nekadašnja učesnica Zadruge, Jovana Tomić Matora, uključila se uživo u emisiju televizije Pink i otkrila šta se sve dogodilo pre dva dana, kad ju je pretukao bivši dečko njene bivše devojke!

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Jovana Tomić, nedavno pretučena učesnica rijaliti programa Zadruga, uključila se uživo u emisiju televizije Pink, „Premijera – Vikend specijal“ i ispričala šta se tačno desilo te noći kad ju je pretukao bivši momak njene bivše devojke, takođe rijaliti učesnice, Sanje Stanković.

Matora je otkrila da se odmah posle incidenta videla sa Sanjom, i to u svom novom stanu.

„Iskreno, ne bih puno da pričam o tome. Bila sam mnogo uzrujana, ali sad mi je toliko nebitna cela ta priča jer kad je neko toliko iskompleksiran… Bilo je šta je bilo. Čula sam i šta je Sanja izjavila nakon toga. Rekla sam joj da ne daje nikakve izjave, to sam isto rekla i Šopićki koja je te večeri bila sa mnom. Ja sam neko ko je odrastao u ovom gradu i imam drugačije kodekse, nisam neka tra la la tračarica i to“, ispričala je ona u uključenju.

PREPORUKA:   Astronomske cifre zarađene u Zadruzi, Matora bogatija za 500000 evra, Lepi Mića još više zaradio!

Ipak, rešila je da ispriča i neke detalje.

„Te večeri sam ga prvi put videla, da, to je Sanjin bivši dečko, onaj što se pominjao u rijalitiju od samog početka Sanjinog učešća. Sve se odigralo u restoranu u kome ja ručam svaki dan. Bilo je vrlo neprijatno. Ovako, ja sam izašla iz restorana, koškali smo se, a onda smo nastavili unutra i desilo se šta se desilo. Srećom bilo je tu ljudi koji me poznaju i sve se završilo dobro.

Uprkos tome što je dobila udarac u glavu, Matora nije zvala policiju.

PREPORUKA:   Voditelj Milan Milošević slavio rođendan u zlatnom odelu

„Nisam ni za medije želela da pričam preterano o svemu, jednostavno, samo ne mogu da verujem šta se desilo. Svi znamo šta se dešavalo u rijalitiju, šta sam ja pričala i to, svi znamo šta se dešavalo oko Sanjine trudnoće, možda sam ja odreagovala ružno i grubo, iskreno, možda sam ga i opsovala…“, aludirala je na mogući povod za napad.

Kako je novinar insistirao da Jovana da još neki detalj, zadrugarka je poklekla.

„Izlazila sam iz restorana, ušla sam u taksi, on me je udario i izvukao napolje, posle se nastavilo u restoranu, ali iskreno, ne želim da pričam više o tome. Sve se dobro završilo i ta priča je, što se mene tiče, gotova“.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!