.

Jovana Tomić Matora priznala da je bila intimna sa Markom Markovićem, odmah se oglasila verenica Anita!

„NAMERNO JE TO URADILA“ Anita se oglasila nakon Matorine izjave da je u Zadruzi imala ODNOSE SA MARKOM

Nakon što je Jovana Tomić Matora otkrila da je u rijalitiju „Zadruga“ imala intiman odnos i sa muškarcem, tačnije sa Markom Markovićem, oglasila se tim povodom njena verenica, takođe bivša zadrugarka Anita Stanojlović.

Anita se oglasila zbog Matorine izjave Foto: Snežana Krstić / RingierAnita se oglasila zbog Matorine izjave

Naime, posle Matorinog priznanja i do detalja opisanog čina koji je sa Markom imala u šteku Bele kuće, Anita nije bila iznenađena kada su je pripadnici sedme sile upitali da prokomentariše pomenutu izjavu.
Marko Marković je u centru skandalaMarko Marković je u centru skandala

PREPORUKA:   Ovako će izgledati novi TV Pink rijaliti Farma 8 - Zadruga 8 (SNIMAK)

– Aha, znam za to… Ma, nije Jovani prvi put da se ljubi sa Markom. To je onda uradila jer se meni tada sviđao Marko i ona je to uradila namerno, ali su se više puta poljubili na žurki (smeh) – rekla je Anita za „Telegraf“.

Podsetimo, Matora je tokom lajva otkrila kako su se zadrugari družili i zabavljali tokom partija u „Zadruzi“, a onda je ispričala i situaciju koja je šokirala mnoge. Kako je rekla, bila je intimna sa Markom Markovićem, bivšim momkom Stanije Dobrojević.

PREPORUKA:   Jovana Matora potrošila sav novac roditelja, ni hleba nemaju da kupe!

– Marko Marković, verujte mi. Mi smo tražili mesto, sad ću da vam dam ekskluzivu. Otišli smo u štek gde je Miki bio sa Nadeždom. Imaju vrata desno i levo, levo nema kamera. Car nešto gađao, popravljali vrata. Rekao mi Zvezdan da su vrata otključana. Ja trk, mi sa žurke, kad vrata zaključana – rekla je Jovana.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!