.

Kija Kockar se pohvalila, upisala semestar na Pravnom fakultetu

KIJA KOCKAR OZBILJNO SHVATILA PRAVNI FAKULTET Pokazala kakav uspeh je postigla i šta su joj napisali u INDEKSU, čestitke pljušte: „BRAVO“

Voditeljka i nekadašnja pobednica rijalitija „Zadruga 1“ Kristina Kija Kockar pohvalila se uspehom na Pravnom fakultetu u Beogradu.

Kija KockarKija Kockar

Naime, Kija od prošle godine pohađa pomenut fakultet, o čemu se naširoko pisalo i pričalo, a sada je na svom storiju na Instagramu pokazala indeks u kom je pisalo da joj je prvi semestar overen, što znači da ga je uspešno završila.
Kija Kockar objava

PREPORUKA:   Kija Kockar slagala za godine, oada je OTKRILA KOLIKO GODINA ZAISTA IMA!

Foto: kijakockar / InstagramKija Kockar objava

Čestitke na račun Kockareve nisu prestajale da se nižu, a po svemu sudeći Kija je ozbiljno shvatila fakultet i rešila da se posveti svom obrazovanju.

– „Bravo, svaka čast“, „Samo tako nastavi“, „Opa Kija, baš si ovo ozbiljno shvatila, tako i treba“ – bili su samo neki od komentara, a osim toga voditeljka se nedavno pohvalila i svojom prvom desetkom na fakultetu.
Kija Kockar

Foto: Premijera / screenshotKija Kockar

Kija je, inače, dospela u žižu interesovanja javnosti nakon što ju je nekadašnji suprug Slobodan Radanović, prevario sa Lunom Đogani u pomenutom rijalitiju. Kija je malo potom ušla u istoimeni rijaliti, u kom je i pobedila, a onda je počela da se bavi pevanjem, objavila uspešnu knjigu, pa počela da radi kao voditeljka na jednoj televiziji i upisala Pravni fakultet.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!