.

Kontroverzna Ana Ćurčić imala je ljubavni odnos sa učesnikom Elita Zadruge a on ćuti kao zaliven!

ISPLIVALI DOKAZI Osvanule tvrdnje da je Ana Ćurčić bila INTIMNA sa ovim UČESNIKOM „ELITE“, a on o ovome ne sme ni da pisne

Učesnik “Elite“, Nikola Lakić, govorio o druženju sa zadrugarkom Anom Ćurčić, ali o detaljima, očigledno, ne sme i ne želi da govori, međutim, mediji su došli do dokaza o tome da između njih ipak postoji nešto više od prijateljstva.
. Foto: Snežana Krstić / Ringier

Naime, Anu i njega je, kako je kazao, spojio kazino i sto za rulet, u čemu su oboje uživali, iako to Ana tokom „Zadruge 6“ nije želela da prizna.
Nikola LakićNikola Lakić

Lakić je tada između redova nagovestio da je sa bivšom zadrugarkom bio veoma blizak, ali da među njima nije vladao samo prijateljski odnos već mnogo više od toga ipak nije spomenuo.

PREPORUKA:   Takiju i starleti Maji marinković stalno prete, odgovorio o ulasu u zadruga ELita rijaliti

Iako Lakić odbija da prizna da je bio intiman s Anom, pre dva dana ih je raskrinkao Marko Đedović govoreći da pouzdano zna da su njih dvoje imali tajnu aferu, a isto tvrdi i bivši zadrugar Ivan Marinković, ali da smatra da Lakić ne želi da to prizna iz straha da bi Ana mogla da uđe u rijaliti.
Ana, Nikola

Foto: Snežana Krstić / RingierAna, Nikola

Da su glasine istinite, svedoče i Nikoline poruke upućene jednom od pripadnika sedme sile, u kojem priznaje da je bio intiman sa Anom, kako prenosi „Pink“.

PREPORUKA:   Majka Stanije dobrojević pokazala izvajano telo u kupaćem u 60. godini!

– Brzo je pitaj da li je na toj kocki upoznala nekog momka sa kojim je počela da se druži. A to sam ja, ali ne spominji moje ime, da ti ne pričam još detalja – insistirao je u jeku „Zadruge 6“ Lakić od novinara u programu uživo, međutim, u Beloj kući ne želi jasno da kaže šta je imao sa Ćurčićevom, iz njemu poznatih razloga.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!