.

KRAJ Zadruge 6 – Željko Mitrović najavio kraj Zadruge za 10 dana! (SNIMAK)

Kraj Zadruge 6 – Ukida se rijaliti Zadruga, potvrdio je Željko Mitrović! (VIDEO)

Ukida se rijaliti „Zadruga“, potvrdio je vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović! Da li će zadrugari biti zakinuti za honorar i kako će se uopšte odigrati finale u tako kratkom roku, ostaje nam da vidimo u narednim danima.

Kraj Zadruge 6 - Ukida se rijaliti Zadruga, potvrdio je Željko Mitrović! (VIDEO) Screenshoot/Instagram

Željko Mitrović je doneo važnu odluku ali na nagovor, odnosno preporuku predsednika Aleksandra Vučića. Kraj Zadruge, na stvom Instagram nalogu Željko Mitrović je napisao:

Na preporuku predsednika Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od deset dana, ukinem rijaliti program Zadruga. Verujem da je jedinstvo Srbije i procena predsednika važnija od svake vrste interesa Pinka, kao i mog ličnog interesa.

Da li će zadrugari biti obavešteni uskoro o ovome i kako će izgledati, izbacivanje i finale, ostaje nam da vidimo u narednih desetak dana.

Nadležene institucije nisu reagovale na apele da se ukine govor mržnje, KRAJ ZADRUGE je bio neminovan

Jedan od glavnih zahteva građana i opozicije, koji su se u najvećem broju do sada okupli na tri masovna protesta protiv nasilja, bilo je hitno ukidanje programa koji promovišu nasilje, nemoral i agresiju na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, poput rijaliti programa.

PREPORUKA:   Nikola Lakić plače kao kiša jer je imao aferu o kojo je saznalo, ostaviće ga žena!

U toku od  24 sata nakon dva masovna ubistva u Beogradu, pokret Kreni-promeni saopštio je da jepeticiju za oduzimanje dozvole televizijama Pink i Hepi zbog emitovanja rijaliti programa potpisalo više od 150.000 građana.

Iz ovog građanskog pokreta, tom prilikom su rekli da nadležne institucije nisu reagovale na 112 dopisa u vezi narodne inicijative iz 2019. godine za ograničavanje rijaliti programa.

PREPORUKA:   Zadruga 7 Elita počinje ubrzo, ovo je četvrti učesnik novog rijalitija na TV Pinku

„Četiri godine smo skupljali peticije, pravili proteste, predložili zakon u Skupštini, organizovali javne rasprave i tražili da se ukine nezakonito rijaliti nasilje na nacionalnim frekvencijama. Danas je objavljeno da će PINK za 10 dana ukinuti rijaliti Zadruga. Tražimo da se Zakon kojim tražimo ograničavanje rijaliti program i uvođenje najmanje pola sata programa za decu i maloletnike izglasa. Potpuno smo svesni da je ovo posledica pritiska poslednjih godina, a koji su kulminirali poslednjih nedelja zbog tragičnih događaja“, navodi se u saopštenju Kreni-Promeni.

Udruženje za zaštitu ustavnosti i zakonitosti je 27. aprila, uz performans ispred Vlade Srbije, predalo peticiju sa 60.000 potpisa građana za zabranu rijaliti programa u toku vanrednog stanja.

Z.S.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!