.

Kriminalac Kristijan Golubović napao ženu u uživo emisiji na Pink TV, drugog učesnika rijalitija bacio na pod!

Osuđivani Kristijan nasrnuo na ženu uživo u programu TV Pink


Foto:Screenshot/Youtube/Zadruga Official

Osuđivani kriminalac Kristijan Golubović, nasrnuo je sinoć na Mariju Kulić, jednu od učesnica rijaliti programa Zadruga koji se emituje na televiziji sa nacionalnom frekvencijom – Pink. Prilikom nominacija za ispadanje iz rijalitija, Kulić je imala opasku na račun Kristijanove porodice, što je u njemu izazvalo ogroman bes, nakon čega je pokušao da se fizički obračuna sa njom uživo u programu.

“Uništiću vas, ako mi još jednom spomenete porodicu, ja ću vas oterati odavde”, rekao je Kristijan.

Do fizičkog sukoba između pomenutih učesnika nije došlo, jer su ostali rijaliti igrači skočili da ih razdvoje.

Vladimir Tomović, još jedan učesnik rijalitija, pokušao je da zadrži osuđivanog kriminalca, te ga je ovaj u naletu agresije bacio na pod.

Ovo nije prvi put u ovoj sezoni rijalitija da Golubović preti i izaziva fizičke sukobe sa učesnicima na televiziji.

PREPORUKA:   Kristijan Golubović snimio pesmu u kojoj priča kako je pljačkao u Mažestiku i kako je uzeo 300000 evra za ulazak u Zadrugu (SNIMAK PESME)

Nedavne pretnje smrću koje je izrekao u rijalitiju “Zadruga” na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, ispostavile su se kao “smrtna presuda” ovom TV formatu u Srbiji – zbog čega je reagovao i REM, Regulatorno telo za elekstronske medije.

Savet Regularnog tela za elektronske medije (REM) odlučio je da pokrene izradu pravilnika, kojim će biti ograničeno emitovanje rijalitija u terminu od 23 časa do 6 jutru, potvrdio je tada za Nova.rs član Saveta Slobodan Cvejić. REM će, takođe, kako je rečeno našem portalu, podneti krivičnu prijavu protiv Kristijana Golubovića zbog pretnji izrečenih u rijaliti programu i pokrenuti postupak protiv TV Pink gde je emitovan taj program.

 

Golubović je ranije imao problema sa zakonom

Posle izdržane osmogodišnje kazne na koju je osuđen zbog trgovine drogom, Aleksandar Kristijan Golubović napustio je “Zabelu” 16. aprila ove godine.

Golubović je bio uhapšen 16. januara 2010. u Beogradu, kod Crkve Svetog Marka. Kako su navodili domaći mediji, policija je toga dana zaplenila 125 grama mešavine heroina i paracetamola i pištolj. Pred sudom Kristijan se branio da nije švercovao drogu iz Novog Pazara, već da je nabavljao ćevape i parfeme. Insistirao je na tome da nije diler i da mrzi narkomane.

PREPORUKA:   KRIMINALAC NA TV Pinku: Učesnik Zadruge 4 bio narkoman i dva puta bio zatvoru, ušao u Zadrugu da se ispoveda i iščupa iz Kriminala! (SNIMAK)

Optužen je, a kasnije i osuđen zbog organizovanja kriminalne grupe koja je trgovala heroinom od avgusta 2009. do momenta privođenja. I pre ove kazne robijao je u Nemačkoj, ali i u Solunu. Hapšen je i tokom akcije “Sablja” zbog iznude, zbog čega je osuđen na zatvorsku kaznu. Samo godinu dana bio je na slobodi pre nego što je ponovo pao zbog droge.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!