.

Kriminalac Kristijan Golubović prijavljen zbog pretnji Filipu Caru!

KRISTIJAN IDE U ZATVOR ZBOG CARA? Golubović prijavljen zbog pretnji koje je izgovarao na Filipov račun!

Car očekuje da na granici sa Srbijom dobije policijsku zaštitu
KRISTIJAN IDE U ZATVOR ZBOG CARA? Golubović prijavljen zbog pretnji koje je izgovarao na Filipov račun!

Printscreen Zadruga/Instagram

Sukob između Filipa Cara iz Crikvenice i Kristijana Golubovića iz Beograda ne jenjava. Nakon što je Golubović napravio sačekušu Caru u superfinalnoj noći“Zadruge 6″, a zatim i ispred televizije Pink kad je mislio da će gostovati u emisiji, Car je rešio da nešto preduzme.

Kako saznaje „Star“, uplašen za svoju bezbednost Filip iz Hrvatske nije dolazio u Srbiju, a pošto mora da se u nekom trenutku pojavi kako bi gostovao u „Narod pita“, on je policiji u Hrvatskoj, kao i u Srbiji, prijavio Kristijana.

PREPORUKA:   Učesnik Zadruge 7 voli muškkarce a ne zna ko je Riki Martin - najpoznatiji među takvima

Car očekuje da na granici sa Srbijom dobije policijsku zaštitu.

– Filip je sve prijavio, ima i pretnje koje je Kristijan javno izgovarao na njegov račun. Očekuje da on završi iza rešetaka, samo ako pokuša da mu napravi opet sačekušu ili da mu priđe. Car je naglasio policiji da se ne oseća bezbedno i da mu treba policijska zaštita. Koliko znam, Goluboviću treba da stigne i zvanična zabrana prilaska Caru, a ako je ne ispoštuje, vrlo lako može da završi u zatvoru. Filip uskoro dolazi i planira da boravi u Beogradu bar dve nedelje. Ne želi da se osvrće i boji da će ga Kristijan ili njegovi ljudi napasti i nauditi mu – priča izvor za „Star“.

PREPORUKA:   Filip Car žestoko isprozivao voditelje rijalitija Zadruga Elita!

Car i Kristijan

Alo

Kako se dalje saznaje, i Aleksandra Nikolić se boji Kristijana, pa je najavila tužbu za sve što je o njoj govorio, kao i za uznemiravanje jer joj pravi sačekuše, misleći da je Car sa njom. Car se nedavno obratio Kristijanu preko društvenih mreža.

– Nemoj da me dira neko, ne bi bilo pametno, da ne bude da nisam rekao, ne trebaš mi u životu… Ne daj Bože da se nastavi prozivanje ili da me neko dira, javno kažem. Ne želim da imam problem ni sa kim – poručio je tada Car.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!