.

Kriminalac Kristijan Golubović se odao teškom poroku, nema mu spasa!

ODAO SE POROKU Kristijan Golubović mahao novčanicama, a sada je otkriveno na koji način je došao do para! (FOTO)

Na društvenim mrežama su osvanule fotografije na kojima se vidi da je bivši zadrugar za aparatima i da drži veliku svotu novca u rukama

Kristijan u kockarnici

Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Kristijan Golubović obeležio je rijaliti program „Zadruga“. On važi za nekoga ko je uvek spreman da napravi dobar šou, pa je zato uspeo sa produkcojom da dogovori dobar honorar i da zaradi veliki novac.

PREPORUKA:   Sin Kristijana Golubovića na ušivanju u Hrvatskoj, žena starleta histerisala jer ih nisu primili preko reda!

Nakon izlasla iz rijalitija, Kristijan je počeo da zarađuje od Tiktok mečeva. Ima armiju fanova iza sebe i mnogi mu šalju poklone na pomenutoj društvenoj mreži od kojih on dobija novac.

Međutim, izgleda da Kristijan voli i „lako zarađen novac“, pa posećuje kockarnice. Na društvenim mrežama su osvanule fotografije na kojima se vidi da je bivši zadrugar za aparatima i da drži veliku svotu novca u rukama.

Novac zarađen na ovaj način, često brzo i ode. Kockanje uopšte nije naivna stvar i mnogi umeju da upadnu u kockarske dugove u želji da ulože i zarade što više.

PREPORUKA:   Nikola Lakić izbačen iz Elite

– Viđam ga često ovde, dolazi i ostaje po celu noć na aparatima, kocka u velike pare. Prvo mi je bilo čudno, nisam mogao da verujem svojom očima da je to on, jer je pobornik zdravog života, protiv poroka, mislio sam da je u pratnji nekog od prijatelja, ali izgleda da ga je baš ponela kocka i igra. Troši ogromne pare, a njega je teško ne primetiti – rekao je izvor za portal „Srbija Danas“.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!