.

Kriminalac Kristijan Golubović u zatovru nosio suknju i periku, bio je devojčica, a sada preti Dejanu Dragojeviću da će ga ubiti, iseckati i ispržiti na roštilju!

„PRETIO MI JE DA ĆE DA ME ISECKA I BACI NA ROŠTILJ“ Dragojević ne želi da ćuti Goluboviću: „Za njega su suknjica i perika“

Pobednik pete sezone rijalitija „Zadruga“, Dejan Dragojević, opelo je po zadrugarima zbog njegove devojke Aleksandre NIkolić.
Kristijan Golubović i Dejan Dragojević Foto: Milan Ilić / RingierKristijan Golubović i Dejan Dragojević

Dejan Dragojević je posebno besan zbog pretnji Kristijana Golubovića, pa je za „Pink“ rekao sve što mu je na duši.
Dejan Dragojević Foto: screenshotDejan Dragojević

Taki je rekao da ga je kontaktirao Majin advokat i, pošto joj se nisi izvinio, da ćeš dobiti tužbu. Kako to komentarišeš i da li to znači da ideš na sud sa Marinkovićima?

– Očigledno Marinkovićevima fale pare, pa misle da se tuže i da će tako lako doći do para. Očigledno ona uzgajivačnica pasa ne ide dobro, a ovog psa što je pogrešno odgojio i poslao u rijaliti, ne znam šta bih komentarisao.

Da li ćeš da im uzvratiš tužbom?

– Nemam šta da uzvraćam. Ako ćemo da gledamo njegovo roditeljstvo i za šta me je tužio, ako tako odgaja pse, bavi se biznisima, ne ide mu od ruke. Mora da tuži prvo Kristijana koji je rekao da Maja nije bila samo sa Takijem i Zolu koji je rekao da je Taki vodi na s**sualne avanture i Milica je rekla indirektno u emisiji nešto slično. Mora sa svima da se pozabavi. Ja mogu da se pozabavim da tužim Maju za ono što je rekla za Aleksandru i Aleksandrinu mamu bez ikakvih dokaza i argumenata. Možemo da se tužimo 100 godina, svako ima za šta da se uhvati.
Maja Marinković i Taki Marinković Foto: A. Dojkić / RingierMaja Marinković i Taki Marinković

PREPORUKA:   Uroš Ćertić izašao oiz Zadruge da bi tužilaštvu i policiji podneo prijavu protiv starlete koja ga je fizički zlostavljala u rijalitiju pred kamerama!

Aleks je sinoć rekla da misli da ti teško padaju situacije kad se svađa i da se sigurno mnogo nerviraš, pa kako ti padaju sve te situacije?

– Volim kad se svađa. Pada mi teško kad vidim da je ostala bez hrane i da joj kradu hranu, ona je žensko. To što se ne dodvorava drugima samo da bi bila dobra i ne bi je napadali. Mislim da je posebna i specifična i za to treba da bude nagrađena. Dosta njih se druži na silu samo da bi jeli i pili, a ona ostane bez hrane jer je rekla svoje mišljenje.

Danas je baš plakala u ekonomskom dvorištu jer su je pokrali, da li si ispratio to?

– To sam sad video. Nisam ispratio ko je pokrada, ali očigledno je da je ne mogu ništa rečima, pa je pokradaju. Kako drugačije uništiti protivnika nego ga ostaviti gladnim? Moraš nešto da pojedeš da bi funkcionisao.
Aleksandra Nikolić Foto: screenshotAleksandra Nikolić

Prošle sezone si joj zamerao svađanje i želeo si da ona izbegne sukobe. Da li si ponosan kako se bori ove sezone?

PREPORUKA:   Teške muke Ivana Marinkovića, psihički bolesna verenica ga mesecima maltretirala, napala ga makazama a želela i nos da mu odgrize!

– Da, ponosam sam i mislim da treba samo pun gas.

Kristijan je rekao da Aleks samo traži da se uda za kupusara.

– Šta da pričam o seoskoj vucibatini koja se dokopala Beograda. U suštini komentarisao je da će da me isecka i baci na roštilj, teško, jer videli smo kako je u konfliktu sa Urošem njega napao sa strane, takav mangup. Što se tiče Kristijana mislim da mu bolje stoje čarape, suknjica i perika. Dve Kristine su u vezi.
Kristijan, Kristina Foto: A. Dojkić / RingierKristijan, Kristina

Kako komentarišeš muške sukobe u Beloj kući, Ivan, Miljan, Uroš i Kristijan? Ko ti je najispravniji?

– Ja sam uvek govorio da je Ivan, kakav god, broj jedan. Svađao se sa Aleksandrom ili ne, on je rijaliti maher i mislim da će dobro da se kotira i iznad svih njih je. Oni hoće da ugase i njega i Aleksandru, jaki su na rečima, druge to ubije jer su jaki na rukama, pa hoće na silu to da ugase.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!