.

KRIMINALAC NA TV Pinku: Učesnik Zadruge 4 bio narkoman i dva puta bio zatvoru, ušao u Zadrugu da se ispoveda i iščupa iz Kriminala! (SNIMAK)

Zadrugar (22) otvoreno o svojoj prošlosti: Uzimao sam kokain, dva puta sam bio u zatvoru – – Jedino šta mi je to donelo u životu su problemi i dugovi, počeo sam psihički pucati… – rekao je Fran
Fran Pujas

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Rijaliti učesnik Fran Pujas, koji je veliku pažnju javnosti privukao na samom ulasku u Zadrugu 4 svojim eksentričnim izgledom, sada je sa gledaocima podelio svoju životnu priču.

U radio emisiji koju vode Kristijan Golubović, Miki Đuričić i Neca, prvi gost bio je Fran. On je ispričao da je konzumirao kokain, kao i da je bio u zatvoru.

– Sa dečkom sam razovarao na temu droge, bio je ozbiljan zavisnik od kokaina i želeo bi jedan savet mladima da daš iz svog iskustva – rekao je Kristijan.

PREPORUKA:   U Elitu se vratilo 4 starih učesnika, ostali takmičari žestoko kažnjeni!

– Oprosti majko, imao sam period godinu i po dana života, nisam bio pravi zavisnik, ali sam voleo uzimati kokain i jedino šta mi je donelo u životu su probleme i dugove, počeo sam psihički pucati i želim mladima naglasiti da beže od toga, to je sve lepo i divno, ali taj početak brzo prođe. To je najveće zlo koje postoji – ispričao je Fran.

Potom je Fran rekao da je dva puta bio u zatvoru i da ga je devojka Paula čekala da izađe, kao i da mu je čuvala pse.

Bio sam dva puta u zatvoru, Paula me je primila u stan, dok sam bežao od policije i čuvala mi je pse, prava cura, slala mi je pakete, hvala joj na tome! Ona mi je pomogla i naterala me je da se maknem od uličnog života, jer mi je pokazala da vredim puno više. Moja majka je radila u policiji, a sada moja majka čuva političare – rekao je rijaliti učesnik i dodao:

PREPORUKA:   Nove kazne za tri učesnika Elite zbog kršenja pravila!

Ona nije mogla da me sačuva i pored toga čime se bavi. Kolege su je zamrzeli na poslu, ali mene moja majka voli i prava je majka. Žao mi je, ali u tom periodu života sam gledao da imam što manje kontakta sa majkom, da joj ne stvaram probleme. Sada imamo dobar odnos i sada je srećna što sam sa Paulom i vidi da hoću da se promenim i biće još bolje.

Šta je sve rekao Fran pogledajte u videima u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!