.

Lazar Čolić Zola radi u Beču, radi isti posao kao i pre rijalitija

ZOLA SE ZAPOSLIO U BEČU Vratio se starom zanatu i evo čime će se baviti

Lazar Čolić Zola nakon izlaska iz rijalitija „Zadruga“ zapucao je pravo u Beč.
. Foto: Snežana Krstić / Ringier

Tu se i odigrao žestok sukob između njega i bivše mu devojke Miljane Kulić, nakon kojeg su po ko zna koji put raskinuli.
.

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Zola je sada rešio da se ponovo vrati starom poslu, te je kao di-džej, već zakaza nastupe, pa i u Ofenbahu.

Da podsetimo, odnos Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole ne prestaje da trese region, a nakon tvrdnji koje je Kulićeva iznela o bivšem, on je odlučio da joj uzvrati udarac.

PREPORUKA:   Maca Diskrecija gola na terasi, napravila pometnju u hotelu!

Naime, Kulićeva je optužila bivšeg da konzumira narkotika, te upravo to navela kao razlog za konačno odustajanje od odnosa sa njim, a Čolić je izneo nove detalje afere iz Beča.

Reče devojka koja mi je izvadila kuhinjski nož i kaže mi: „Sakrij ovo, molim te, dok spavamo, da mi ne bi svašta palo na pamet dok spavamo!“ Spreman sam na sve poligrafe na svetu da odgovorim. Posle toga mi dođe u šest ujutro i lupa na vrata! Kajne Zolander – napisao je Čolić na svom Instagram profilu.
Lazar Čolić Zola

Foto: Instagram

Lazar Čolić Zola

Miljana je otkrila da joj je Zola tražio novac za drogu.

– On mi je obećao da neće više da se drogira, a ne prestaje da konzumira marihuanu, mene je glava bolela ceo dan, jer on ne prestaje da puši marihuanu. Obećao mi je da neće više ni lekove za smirenje da konzumira, a ne kokain i ostalo. I to je prekršio, a meni narkoman ne treba. Koliko god da sam ga volela, ja njega ne poznajem više i ovo je kraj. Čim sam to sve videla, odmah sam se vratila u Niš, mojoj kući. Ne želim više da pričam o njemu i ne želim da me niko više pita za njega – rekla je Miljana.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!