.

Lepi Mića pakuje kofere da izađe iz Zadruge, posle velike svađe sa Miljanom Popović, razočarao se!

LEPI MIĆA NAPUŠTA ZADRUGU? Nakon haosa sa Miljanom i izvinjenja koje joj je uputio, otišao da se pakuje, zadrugari ga opkolili

Ovo niko nije očekivao
LEPI MIĆA NAPUŠTA ZADRUGU? Nakon haosa sa Miljanom i izvinjenja koje joj je uputio, otišao da se pakuje, zadrugari ga opkolili

Foto: Printscreen

Danas je došlo do velikog sukoba Lepog Miće i Miljane Popović koji je eskalirao do toga da ju je uhvatio za glavu te je pljunuo u lice.

Ovo je izazvalo veliki haos kako u spoljnom svetu, tako i među zadrugarima, jer su svi bili šokirani njegovim postupkom.

undefined

Nakon ovog incidenta, Mića se izvinio Miljani, te otišao u pab da se navodno pakuje, kako bi, kako se spekuliše, napustio Zadrugu:

– Nisam imao nikakvu nameru, javno se izvinjavam. Nisam imao nameru da te povredim i pljunuo sam te, izvini, nisam imao nameru – govorio je Mića.

PREPORUKA:   ELMA SINANOVIĆ biće nova učesnica Zadruge 6

– Mića je ovde šesti rijaliti i ne treba to da radi. Vidim Mićino pokajanje i mislim da mu ja žao. Ja se sećam Miće i svih svađa, ali sad stvari mislim da mu ja baš žao i mislim da se baš pokajao – dodao je Janjuš.

– Mića je toliko stvari uradio za sve nas. Pogrešila si i ti, oboje ste se pokajali. Mićino izražavanje je očajno – rekao je Ivan Marinković.

– Oboje su krivi – kratko je prokomentarisao Neca, ali Mići to nije bilo dovoljno.

Zadrugar nije mogao da se sabere, otišao je u pab i krenuo je da pakuje stvari želeći da napusti Zadrugu.

Car, Zola i Petrući su sve vreme pokušavali da ga smire i ubede da je odluka pogrešna i da se vrati na sastanak, što je na kraju i uradio.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!