.

Ljubavna drama Tare Simov i Mateje Matijevića nastavila se i po završetku treće sezone Zadruge, ali je i Gastoz umešao sebe i nastao je ljubavni trougao!

MATEJA DIVLJAO ZBOG TARE I GASTOZA? Isplivale tvrdnje da je bivša zadrugarka RASKINULA sa Matijevićem, detalji će začuditi sve

Tara Simov

Ljubavna drama Tare Simov i Mateje Matijevića nastavila se i po završetku treće sezone „Zadruge“ gde su se zavoleli, a sada je u sve, hteo – ne hteo, umeštan i Gastoz.

Tara Simov Foto: Zadruga 3 / screenshot

Tara Simov

Naime, povod za novu, čini se odlučujuću raspravu kada reč o turbulentnom odnosu Tare i Mateje ovaj put bilo je navodno njeno prisno druženje sa Gastozom, što se Matijeviću nimalo nije dopalo, te je priredio pravu ljubomornu scenu.

PREPORUKA:   Bezobrazno ogroman honorar Jovane Tomić Matore u rijalitiju Elita!

U čitavoj priči iznenađujuće je to što je Mateja navodno izljubomorisao Tari, a pritom se danima unazad javno ograđuje od njihove ljubavne priče i govori da su se njegove emocije prema njoj ugasile davnih dana, što kod nje nije slučaj.

– Bukvalno je izgoreo kada je video Taru i Gastoza zajedno. Čim je video storije, snimke i tekstove na portalima, odmah ju je pozvao i krenuo je haos! Divljao je, urlao: „Na šta to liči, šta se, bre, pipkaš sa njim, grliš i ljubakaš, šta ti imaš da tražiš sa njim“, dok je Tara pokušala da mu objasni da su samo prijatelji. Međutim, nije joj poverovao – u dahu priča za „Pink“ izvor blizak Tari, koji je insistirao da ostane anoniman.

– Baš je poludeo, izgoreo je od ljubomore. Rekao joj je da ga ne „farba“, da vidi da su prisni i da njihovo druženje ne liči na prijateljstvo, već na nešto više… A ne znam stvarno šta sad glumi, odakle mu uopšte pravo da joj ljubomoriše i prebacuje za bilo koga kada je bio jasan da je ne voli i da neće da bude sa njom?! Tara mu je smireno rekla kako stoje stvari, a pošto je on nastavio da ljubomoriše, izvređali su se, posvađali opasno. Nije htela više da ga trpi, pa mu je zalupila slušalicu. Sad je definitivno kraj – otkriva ovaj izvor.

PREPORUKA:   Milica Kemez ušla u rijaliti Elita Zadruga 7, neprijatnost sa Miljanom Kulić
Matija Foto: screenshot
Matija
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!