.

LJUTI Mensur Ajdarpašić zapretio starleti Anđeli Đuričić objavljivanjem njenih eksplicitnih snimaka!

MENSUR AJDARPAŠIĆ PRETI ANĐELI NEOBJAVLJENIM SNIMCIMA: „Objasniću vam ko su NEVINE“ Evo kakav je bio NJIHOV ODNOS

MENSUR AJDARPAŠIĆ PRETI ANĐELI NEOBJAVLJENIM SNIMCIMA: "Objasniću vam ko su NEVINE" Evo kakav je bio NJIHOV ODNOS

Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Pink

Oglasio se BESAN KAO RIS

Mensur Ajdarpašić javno je raskrinkao Anđelu Đuričić, kada je otkrio da su bili u jednoj vrsti odnosa tokom leta i da su se nekoliko puta videli. On je takođe osudio njeno ponašanje u aktuelnoj sezoni Zadruge, a zbog njegovog priznanja digla se velika prašina.

Naime, Mensur se nakon razotkrivanja Anđele našao na udaru njenih fanova, a zbog toga je odlučio da održi lajv na Instagramu.

Mensur Ajdarpašić

foto: Printscreen Premijera – Vikend specijal

Mensur se prvo obratio fanovima koji ga napadaju.

– Hteo sam da se uključim, nemam običaj da palim lajv, ali dobio sam potrebu da objasnim svim fanaticima i ljudima koji podržavaju dotičnu gospođicu iz Herceg Novog, protiv koje ja nemam ništa i koja me u životu ne zanima. Ni ona, ni taj šljam ostali koji je u rijalitiju. Ne interesuje me uopšte u životu. Voleo bih da odgovorim tim ljudima na par nekih konstatacija. Vidim na komentarima tamo, šalju mi – krenuo je Mensur.

Anđela Đuričić

foto: Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen/VIP NEWS BALKAN

– Prvo su mi stizale poruke da uđem i da je spasem i da joj pomognem. Kome da pomognem? Šta sam ja, Konan? Treba čitavog života da pomažem nekoga? Dosta sam bio budala. Bio sam velika budala i platio skupo. Položio sam fakultet i imam licencu za gluposti. Šta ja treba, da čitavog života čuvam tuđga d*peta? Čuvao sam šta sam čuvao, zaj*bao se šta se zaj*bao. Zgrešio i pogrešio šta sam pogrešio. Koliko sam se davao za druge, toliko ću sad za sebe. Zamislite da sam se sebi posvećivao koliko sam se posvećivao glupostima, odronima, budalaštinama, gde bih sad bio i šta bih napravio od sebe. Ja sam izgrešio, duplu grešku napravio i shvatio. Meni nakon svega toga, vi fanatici koji volite blud i nemoral i opravdavate gluposti to pišete. Ne možete da opravdate devojku koja se j*be sa čovekom 30 godina starijim od nje. Ako je volite, uzmite je za kuću, nek vam takva sutra bude ćerka ili snaha. Deca nek vam budu takva, vama koji me psujete. Nemojte meni da pričate koga treba da zaštitim. Kažu: „Naša je, Crnogorka, zaštiti je“. Takva je, da nije, ne bismo ovo gledali. Ne znam šta ljudima nije jasno? Ne mogu da verujem koliko su ljudi plitki. Ne znam kako te devojke tretiraju sebe same, kako vole da ih tretiraju. Zamišljaju li neku svoju budućnost, imaju li svoju viziju i cilj? Zamišljaju li muškarca pored sebe ili nekog klošara, uličara, degenerika koji je pola života proveo po zatvorima? Ili nekog klošara koji je krao, tetoviran od glave do pete, smrdi na 2km, neuredan, smrde mu noge, ne znam šta hoće od života? – nastavlja besno Ajdarpašić.

PREPORUKA:   Anđela Đuričić pored mirisanja i ljubljenja stopala pronašla još jedan deo tela da liže i miriše! (SNIMAK

Mensur je istakao i da ima dokaze o mnogim devojkama iz rijalitija, koje njihovi fanovi predstavljaju kao svetice, zbog čega su mnogi posumnjali da je reč o Anđeli, s obzirom na to da se mlada zadrugarka u prošloj sezoni predstavljala tako.

Mensur Ajdarpašić
foto: Printscreen Instagram

– Ali to opet nije moja stvar, samo sam tu da iskomentarišem. I nisam rekao da smo bili. I ja sam rekao da sam se dva puta video sa Anđelom, a ja ne lažem. Nisam pričao, ali nemojte da ja pričam i da izbacujem slike i snimke. Mnogih! Da vam usta začepim svima! Ja ne pričam, nemojte da ja progovorim. Sve te vaše „nevine“… Objasniću vam ja ko su vam nevine. Nego mene to ne zanima, ja se time ne bavim. Nije vam Mensur kriv što vam je mala obraz uzela. Nije je Mensur terao. Šta sam ja, narodni heroj za usamljene i nesnađene devojke? Svakog dana razmišljam, tako mi je došlo prvi put, onako da se oglasim i da javno kažem ono što imam. Svestan sam svojih grešaka i mnogo sam ljut na sebe. Opraštam sebi i idem dalje sa ciljem da nemam pravo ni na jednu grešku više. Takve greške sam napravio, da ne smem više da imam propuste, naročito kad su žene u pitanju i moji ciljevi. Sebe guram, sebe usmeravam. Popuštao sam tamo gde nije trebalo, zatezao gde nije trebalo – poručio je Ajdarpašić.

Mensur se osvrnuo i na pucanje prijateljstva sa Stefanom Karićem i njegove kritike koje je dobio tokom veze sa Milicom.

– I još jedno ću da kažem. Stefan, momak je bio cele sezone uz mene, bio je u većini slučajava. Gledajući sebe iz ove perspektive, mnogo bih sebi gore rekao. To posle, momak ima pravo da se naljuti. Ali gledajući sebe ovako, to je bilo besmisleno, sramno i nedopustivo. Napravio sam grešku od samog starta. Ušao napuvan testosteronom, razmišljao donjom glavom, pa uhvatio, utoplio se, ušuškao. To je kad razmišljaš donjom glavom. A kad upališ vijuge, kad kreneš da stvaraš, da proizvodiš… E, legendo moja, onda ti pada na pamet koliko si propustio i dopustio. Ušao sam duboko u neke stvari bez razmišljanja, napravio greške. Naprave ih i mnogo stariji, koji pričaju o moralnim načelima, a sami su im životi propast, da ih ne nabrajam sada. Stvarno me je sramota sa kim sam bio, ograđujem se od toga svega, žao mi je što sam vreme potrošio. Greška, muško sam, bilo, prošlo – rekao je Mensur.

PREPORUKA:   PREOKRET, Zvezdan preljubnik moli prevarenu suprugu da mu se vrati!

Mensur je opleo i po Ani Ćurčić i Zvezdanu Slavniću.

– Ana, koja je ušla u „Zadrugu“ i ljubi se i grli sa Zvezdanom, nije ništa bolja od njega. I on, i Ana, i Anđela. Ništa roba, svo troje. Kao ona objašnjava njemu kako je ona njega čekala. Drama. Okej, razumem ja, ali ne mora baš da gazi na sebe. Takav čovek ne treba da ti prilazi više. Jedino ja da odem i spasavam sve tamo… Ali Mensur treba sebe da spasi – istakao je Ajdarpašić.

Na samom kraju, Mensur je poručio da je jedini čovek koji valja u „Zadruzi 6“ Nenad Aleksić Ša, sve ostale smatra šljamovima.

– Ša je dobar momak, ostalo je sve šljam. Ne vidim nikoga ko je zanimljiv. Žao mi je što je vaša mezimica napravila to što je napravila, nisam je ja naterao. Sama zna… Upoznajte nekoga malo bolje, Anđelu Đuričić, pa pričajte. Nemojte da pričam… Ja ništa loše nisam rekao. Izvinjavam se svima ako sam nekoga povredio i uvredio – poručio je Ajdarpašić.

Kurir.rs/Pink

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!