.

Luka Nikolić i Dalila Dragojević raskinuli, dao joj metlu na društvenim mrežama!

METLA ZA DALILU Luka Nikolić definitivno ostavio zadrugarku: „Prijatno i doviđenja“ – njegova poruka zaintrigirala

Domaći mediji brujali su o raskidu bivše učesnice „Zadruge“ Dalile Dragojević i Luke Nikolića, njenog emotivnog partnera, koji su se u međuvremenu pomirili. Međutim, izgleda da ponovo nisu u ljubavi.
Dalila Dragojević i Luka Foto: screenshotDalila Dragojević i Luka


Luka Nikolić je pre samo dva dana u razgovoru za naš portal otkrio da sa Dalilom nije raskinuo, iako su se otpratili sa mreža.
Luka Nikolić ostavio Dalilu Foto: InstagramLuka Nikolić ostavio Dalilu

– Ništa konkretno se nije desilo, ja sam rekao njoj da ne komentariše to preterano u medijima, a ni ja se nisam oglašavao. Posvađali smo se bili, nije to baš mala svađa bila, ona je pokupila stvari i otišla za Bosnu, ništa posebno. Ne, mi nismo ni raskinuli, generalno nismo raskinuli… Zajedno smo i dalje. Sve je okej, čuli smo se u međuvremenu, na vezi smo, tako da sve je okej – pričao je Luka pre dva dana, a sada je usledio preokret.

PREPORUKA:   Filip Car poručio Dalili da uskoro postaje porno zvezda, nastavljen sukob na društvenim mrežama!

Naime, Luka je objavio novi stori sa zagonetnom porukom, koju su svi na mrežama protumačili kao obaveštenje o raskidu sa Dalilom.

– Prijatno i doviđenja, pa sad pišite saopštenja – napisao je Luka, uz emotikon metle, a ni on ni Dalila nisu bili dostupni za komentar, prenosi Pink.

PREPORUKA:   Dalila Dragojević promenila svoj lični opis, naziru se crte lica!

Podsetimo, Dalila se nedavno uselila u novi stan sa drugaricom Marijanom Zonjić, a to je podelila sa pratiocima na Instagramu,

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!