.

Luna Đogani ispričala sve o odnosu Anabele i Atijasa, a zatim odgovorila na kritike Katarine Kaće Grujić!

– Ta porodična podrška i ljubav koja vlada kod nas je stvarno bitna – rekla je pobednica „Zadruge 2“
Luna Đogani

Printskrin: TV Pink

Luna Đogani gostovala je u emisiji “Premijera – Vikend specijal’ gde je govorila o aktuelnim temama, a između ostalog prokomentarisala je odnos njene majke Anabele sa bivšim mužem Andrejem Atijasom. Luna smatra da njih dvoje treba da budu u dobrim odnosima, pre svega zbog njihvoe ćerke Blankice.

– Ta porodična podrška i ljubav koja vlada kod nas je stvarno bitna. Bitno je da se mi međusobno podržavamo, iako oni nisu uspeli u braku kao par, to ne znači da oni ne mogu da budu prijatelji, prvenstveno zbog svoje ćerkice Blankice, koja je to zaslužila, koja ih obožava i koja je najsrećnija kad su oni zajedno – rekla je Luna.

Đoganijeva se osvrnula takođe na kritike koje je svojevremeno uputila pevačica Katarina Grujić.

– Ne može neko da se predstavlja kao pevačica kada to nije. Ne mogu da budem sa rijaliti pevačem u istom košu i ne mogu da dajem priznanje nekome ko izađe na binu i peva dva sata na plejbek sa laptopom. To nisu pevači! Kada budu imali bend i snimali ozbiljne pesme, tada mogu da budu u mom rangu, a do tada neka se ne blamiraju. Du*e im je zinulo za novac i za slavu, ali od toga se ne živi, niti će oni opstati u ovom poslu dugo – rekla je za Svet Katarina, a mnogi smatraju da je navodno mislila upravo na Lunu Đogani.

– Ja poštujem svačije mišljenje, svako ima pravo da ima stav i o poslu i o ličnosti. Ja nisam osoba koja voli da pljuje po drugima i po tuđem radu, kakav god da je on. Svako ima pravo da se bori za sebe, kakav god da je to način. Svi imamo pravo i da počnemo i da završimo, i da uspemo, i da ne uspemo, da kiksnemo, nema veze, to je život, idemo dalje. Ne volim da osporavam tuđ uspeh i tuđ trud. Ne vređa me, ja sam navikla na tuđe mišljenje i na kritike i na pohvale. Sve dok sam ja sigurna u sebe, dok znam šta želim i dok se osećam dobro, stvarno nije bitno šta drugi kažu – rekla je Luna.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!