.

Luna Djogani objavila da ulazi u Zadrugu!

Vidi mama, ulazim u rijaliti! Ćerka poznate pevačice će se naći pred kamerama novog rijalitija, a mama ju je prva podržala u tome.

Luna Djogani Zadruga

Novi rijaliti Zadruga počinje za nešto više od dve nedelje, a spisak učesnika koji će se naći u njemu raste iz dana u dan.

Radi se o Luni Đogani, modnoj blogerki i ćerki Anabele Atijas i Gagija Đoganija.

Ona je već privukla veliku pažnju javnosti na sebe svojim atraktivnim izgledom i modnim savetima, pa će biti zanimljiva gledaocima, naročito mlađoj generaciji, smatra produkcija.

Ona će 6. septembra ući na imanje u Šimanovcima spremna da svoju intomu izloži očima milionskog auditorijuma, a njena mama Anabela je u potpunosti podržava.

Ovo su poznati učesnici Zadruge

Prvi učesnik rijalitija „Zadruga“ koji je bio poznat domaćoj javnosti jeste Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović. Nakon toga otkriveno je da će u ovom šouu učestvovati i Pinkove zvezde Andrijana Radonjić, Zorana Stefanov, Sara Reljić i Slobodan Radanović kao i pevačice Nada Obrić, Snežana Mišković Viktorija i Tanja Jovićević. Osim njih, tamo će biti i srpska glumica Žiža Stojanović, poznata domaćoj javnosti kao Cana Fontana, ali i starlete Anđela Veštica, Ana Korać, Mina Vrbaški i Maca Diskrecija. Spekuliše se da će se među učesnicima naći i dobro poznati učesnik Farme, Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, kao i političar Željko Simić.

PREPORUKA:   PRETNJE smrću za Ivana Marinkovića, prijavio policiji! (SNIMAK)
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!