.

Luna Đogani optužena da se uvek slika u istoj majci!

LUNA ĐOGANI U ŠOKU ZBOG PISMA KOJE JE DOBILA! Javno pokazala sadržaj: „Mama i sestra ti pokupe…“ Odbrusila im

LUNA ĐOGANI U ŠOKU ZBOG PISMA KOJE JE DOBILA! Javno pokazala sadržaj: "Mama i sestra ti pokupe..." Odbrusila im

Foto: Printscreen

ne može da veruje

Jutjuberka i pobednica „Zadruge 2“ Luna Đogani pokazala je na društvenim mrežama sadržaj jednog pisma koje je dobila putem mejla.

– Digitalni marketing je ozbiljan posao, kojem ti pristupaš jako neozbiljno i neprofesionalno. To ti pokazuje i sve manji broj reklama koje imaš. Niko ne želi da baca pare za reklamu koju odradiš neozbiljno i neprofesionalno. Jedva jednu sliku uslikaš na kojoj se jedva i vidi ono što reklamiraš. Niti se potrudiš da što bolje uslikaš taj predmet, da slike budu dobrog kvaliteta, da se našminkaš, središ. A i kakav je sad sadržaj tvog Instagrama? Kakav kontent prikazuješ? Večita patetika i kuknjava zato što imaš obaveze oko dece, potenciranje i veličanje mame, besmisleni storiji bez poente i cilja – pisalo je u mejlu koji je Luna podelila javno.

Luna Đogani
foto: Printscreen Instagram
PREPORUKA:   Stvari Marka Janjuševića Janjuša spakovane u crnoj kesi čekaju da budu preuzete posle smrti!

– Ko će tebe da angažuje da reklamiraš neki kozmetički preparat ili šminku kad si večito nesređena i nenašminkana? Ko će da te angažuje za reklamu nekog brenda odeće jer tebe ljudi i ne prate zbog tvog stila, jer ga ti i nemaš. Hodaš u tri iste trenerke i tri iste majice, pošto i ono što valja ti pokupe mama i sestra – pisalo je još u pomenutom mejlu, koji je Đoganijevu razbesneo.

PREPORUKA:   Luna Đogani sa porodicom otišla iz Beograda!

– Za ovakve slučajeve, gde mi pišete na moj poslovni mejl sa porukama vaše zlobe, bićete prijavljeni, to vam obećavam! – poručila je Luna u okviru objave na Instagramu.

Luna Đogani
foto: Printscreen Instagram

Inače, pored toga što je jako popularna na mrežama, Luna se oprobala i u muzičkim vodama, snimila je nekoliko pesama, ali je odlučila da odustane od pevačke karijere.

Kurir.rs/Blic/K.M.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!