.

 LUNA ĐOGANI POBEDNICA ZADRUGE 2: Doživela je nervni slom pa osvojila 50.000 evra, a o ovim njenim rečima će se pričati – Od očaja do VRHA!

 LUNA ĐOGANI POBEDNICA ZADRUGE 2: Doživela je nervni slom pa osvojila 50.000 evra, a o ovim njenim rečima će se pričati – Od očaja do VRHA!Luna pobedila Foto: youtube

Nakon deset meseci turbulentnog programa rijaliti „Zadruga 2“ je završen, a veliku pobedu je odnela Luna Đogani, dok je drugo mesto pripalo Marku Miljkoviću.

undefined
undefined

Naime, nakon borbe, ljubavnih i emotivnih krahova nagrada od 50.000 evra otišla je u ruke blogerke Lune Đogani. Međutim, ni ovog puta njoj finale nije prošlo lako kao ni prethodne sezone, pa je poslednje sate u „Zadruzi“ provela u suzama svađajući se sa Markom preživljavajući nervni slom pred kamerama naočigled milionskog auditorijuma.

Foto: youtube

Dok je ona kroz suze pričala da ju je Marko „ostavio kao kera“, di džej joj se izvinjavao na ivici suza.

PREPORUKA:   DALILA SE OGLASILA NAKON BEKSTVA IZ "ZADRUGE": Napisala kako se osećaju posle preskakanja ograde rijalitija

Nakon toga zajedno su se borili u finalu, a blogerka je isticala da joj je drago što je sa Markom dogurala do vrha.

Inače i pored drame sa Miljkovićem, iza nje je turbulentna noć, pa je nakon što se rasplakala kada se videla sa majkom Anabelom, uplovila i u svađu sa starletom Stanijom Dobrojević.

Luna i Marko Foto: M. R. / RAS Srbija
Luna i Marko

Anabela je ušla na luksuzno imanje, a Luna joj je kroz suze priznala da noćima ima košmare, pa dodala da se brine da je izneverila svoju porodicu.

– Molim te izvini, jedva čekam da te grlim večeras! Molim te da budeš uz mene svaki dan, sanjam odvratne snove stalno. Sanjala sam da ste se Andrej i ti razveli, sanjam strašne stvari. Stalno se sekiram da sam te izneverila mama.

PREPORUKA:   UŽIVO PROPAGANDA TUČE I NEMORALA TV PINK NACIONALNOJ TELEVIZIJI: Neviđena masovna tuča u Zadruzi, obezbeđenje nije uspelo da smiri učesnike rijalitija!
Luna Đogani Foto: Blic / RAS Srbija
Luna Đogani

Luna je kao pobednica „Zadruge 2“ dobila automobil, ali i vrednu nagradu. Mnogi su poručili da je upravo ona i zaslužila nagradu nakon dramatične veze sa Markom Miljkovićem.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!