.

 LUNA ĐOGANI POBEDNICA ZADRUGE 2: Doživela je nervni slom pa osvojila 50.000 evra, a o ovim njenim rečima će se pričati – Od očaja do VRHA!

 LUNA ĐOGANI POBEDNICA ZADRUGE 2: Doživela je nervni slom pa osvojila 50.000 evra, a o ovim njenim rečima će se pričati – Od očaja do VRHA!Luna pobedila Foto: youtube

Nakon deset meseci turbulentnog programa rijaliti „Zadruga 2“ je završen, a veliku pobedu je odnela Luna Đogani, dok je drugo mesto pripalo Marku Miljkoviću.

undefined
undefined

Naime, nakon borbe, ljubavnih i emotivnih krahova nagrada od 50.000 evra otišla je u ruke blogerke Lune Đogani. Međutim, ni ovog puta njoj finale nije prošlo lako kao ni prethodne sezone, pa je poslednje sate u „Zadruzi“ provela u suzama svađajući se sa Markom preživljavajući nervni slom pred kamerama naočigled milionskog auditorijuma.

PREPORUKA:   Lepi Mića se zarekao da nikada više neke ući u rijaliti zbog nameštaljke u finalu, bio je 17!
Foto: youtube

Dok je ona kroz suze pričala da ju je Marko „ostavio kao kera“, di džej joj se izvinjavao na ivici suza.

Nakon toga zajedno su se borili u finalu, a blogerka je isticala da joj je drago što je sa Markom dogurala do vrha.

Inače i pored drame sa Miljkovićem, iza nje je turbulentna noć, pa je nakon što se rasplakala kada se videla sa majkom Anabelom, uplovila i u svađu sa starletom Stanijom Dobrojević.

Luna i Marko Foto: M. R. / RAS Srbija
Luna i Marko

Anabela je ušla na luksuzno imanje, a Luna joj je kroz suze priznala da noćima ima košmare, pa dodala da se brine da je izneverila svoju porodicu.

PREPORUKA:   Marko Janjušević Janjuš poludeo na spominjanje njegove ćerke u rijalitiju!

– Molim te izvini, jedva čekam da te grlim večeras! Molim te da budeš uz mene svaki dan, sanjam odvratne snove stalno. Sanjala sam da ste se Andrej i ti razveli, sanjam strašne stvari. Stalno se sekiram da sam te izneverila mama.

Luna Đogani Foto: Blic / RAS Srbija
Luna Đogani

Luna je kao pobednica „Zadruge 2“ dobila automobil, ali i vrednu nagradu. Mnogi su poručili da je upravo ona i zaslužila nagradu nakon dramatične veze sa Markom Miljkovićem.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!