.

Luna Đogani se udala zvanično, a njeni bivši momci sa kojima je imala seks u rijalitijma zaplakali!

UDALA SE LUNA, A NJEN BIVŠI U SUZAMA U KOLIMA: Ovako su Sloba i Gastoz reagovali kad su čuli da je Đoganijeva stala na ludi kamen

Luna Đogani izgovorila je sudbonosna „da“ Marku Miljkoviću s kojim uskoro treba da dobije dete.

Venčali su se u Opštini Rakovica, a par se opredelio za tamnije bolje odeće, nasuprot očekivanim belim. Otkako je ova vest dospela do domaćih medija, svi se pitaju kako Lunine nekadašnje velike ljubavi reaguju na ove vesti.

Sloba Radanović, sa kim je Đoganijeva imala višemesečnu aferu pred kamerama prve sezone rijaliti šou-programa „Zadruga“, nije se oglašavao ovim povodom, budući da je na odmoru u Hurgadi.

– Ne druži se sa ljudima koji se druže sa ljudima sa kojima se ne družiš. Jer ti ljudi jedu zajedno, pričaju međusobno i pogodi ko je tema – poručio je putem društvenih mreža pevač, čime je pokazao da njegove preokupacije nemaju nikakve veze sa činom koji se odvio između Lune i Marka.

PREPORUKA:   Najbolja drugarica Anđele Đuričić razočarana njenim ponašanjem da ima s*ks sa 22 godine starijim oženjenim muškarcem i to u dan posta, na Krstovdan!
Nenad Marinković Gastoz

foto: Printscreen

Sa druge strane, Nenad Marinković Gastoz, koji je bio velika ljubav Đoganijeve u periodima pre i posle Slobe, objavio je video zapis nastao u njegovim kolima, pri čemu ga je moguće videti kako sa suzama u očima peva pesmu koja ga je pogodila.

„Veseli se uz naše stare pesme. Život da stane ne sme – glasi deo pesme koju je Gastoz izdvojio.

PREPORUKA:   Anita Stanojlović i Valentina Stanković žestok sukob u cik zore a zbog Lazara Čolića Zole, obezbeđenje nije stiglo da reaguje! (SNIMAK)
Nenad Marinković Gastoz
foto: Printscreen
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!