.

LUNA OTKRILA DETALJE ŽIVOTA SA MARKOM Sve se promenilo nakon „Zadruge“, ona priznala kako je smiruje, a on oko čega se svađaju

LUNA OTKRILA DETALJE ŽIVOTA SA MARKOM Sve se promenilo nakon „Zadruge“, ona priznala kako je smiruje, a on oko čega se svađaju

Luna Foto: screenshot

Luna Đogani je otkrila da uživa u omiljenom dobu godine, a osvrnula se i na odnose u porodici nakon razvoda Anabele i Andreja, kao i na njenu vezu sa Markom.

Luna Đogani i Marko Miljković Foto: G. Srdanov / RAS Srbija
Luna Đogani i Marko Miljković

Luna je priznala da se njena majka odlično slaže sa Andrejom Atijasom, od kog se nedavno razvela.

– Ljubav koja vlada kod nas je bitna, iako nisu uspeli kao par, ne znači da ne mogu da budu prijatelji. Blankica je najsrećnija kada su svi zajedno, ali sam ja najviše uživala. Volim da kitim jelku, mogla bih to da radim po ceo dan. Meni je ovo doba omiljeno – rekla je ona i dodala:

PREPORUKA:   Miljana Kulić prebila Lazara Čolića Zolu metalnom štanglom, uvija se od bolova, hoće li biti diskvalifikovana?!

– Ja sam pozitivno luda, takav će mi biti stajling i za Novu godinu. Da mi je neko rekao prošle godine, ne bih mu verovala da će biti ovako. Postala sam vredna i aktivna i najviše sam se posvetila poslu, ali uživam u svemu tome.

Potom se uključio Lunin dečko Marko Miljković koji je otkrio kako Luna nije vična u kuhinji, pa objasnio oko čega se svađaju.

– Malo nam se stavovi ne slažu, ali vremenom to izgladimo. Ne sećam se oko čega smo se poslednji put svađali – izjavio je Marko.

Luna je otkrila i kako je na posebnom režimu ishrane, kao i da je najviše obraduje kad joj upravo izabranik pripremi hranu.

– Bila sam 7 nedelja na režimu ishrane, jela sam najviše ribu. Imala sam problema sa krvnom slikom. Marko je izvandredan u kuhinji, najslađe mi je kada se vratim sa nastupa i sačeka me. Kako da me primiriš? Daj mi hranu i ja sam srećna žena – priznala je Đoganijeva u „Premijeri – Vikend Specijal“ koju više ne dotiču kritike koleginica:

PREPORUKA:   Luna Đogani ponovo trudna, pokazala trudnički stomak u uskoj haljini?!
Luna Đogani Foto: screenshot youtube / youtube
Luna Đogani

– Poštujem svačije mišljenje, svako ima pravo na stav. Nisam osoba koja voli da pljuje po tuđem radu, svako ima pravo da se bori za sebe. Ne volim da osporavam tuđi uspeh. Ja sam navikla na tuđe kritike i pohvale i dok sam sigurna u sebe, nije bitno šta drugi kažu. Najviše radim na sigurnosti, kada uzmem mikrofon. Na to sam fokusirana na časovima pevanja.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!