.

LUNI ĐOGANI DIJAGNOSTIKOVANA PSIHIČKA BOLEST PRE ULASKA U ZADRUGU 2: Anabela se umalo odala ALKOHOLU zbog zdravstvenog kolapsa ćerke rasturačice brakova! PROGOVORILA O SVEMU!

LUNI ĐOGANI DIJAGNOSTIKOVANA BOLEST PRE ULASKA U RIJALITI: Anabela se umalo odala ALKOHOLU zbog zdravstvenog kolapsa ćerke blogerke! PROGOVORILA O SVEMU!

LUNI ĐOGANI DIJAGNOSTIKOVANA BOLEST PRE ULASKA U RIJALITI: Anabela se umalo odala ALKOHOLU zbog zdravstvenog kolapsa ćerke blogerke! PROGOVORILA O SVEMU!

Anabela Atijas progovorila je manje poznatim detaljima koji se tiču njene ćerke Lune Đogani, koja boravi u rijalitiju „Zadruga 2“.

Pevačica se iz straha da njena ćerka ne naudi sebi, obratila lekarima, koji su joj ukazali stručnu pomoć posle teškog raskida sa oženjenim Slobom Radanovićem.

„Iz straha da ne digne ruku na sebe sam joj potražila pomoć. Nije sramota biti psihički nestabilan zato što si doživeo tešku bol. Uvek volim da kažem da mi koji pijemo lekove, to radimo zbog drugih koji to ne rade, jer su nas neki od njih doveli do tog stanja“, rekla je Anabela pa dodaje da joj je krivo što je gledala Lunu kako pati u prvoj sezoni, a nije mogla da pomogne.

PREPORUKA:   Luna Đogani mašta da se probudi a da je ne čeka prljav veš!

foto: Damir Dervišagić

Istakla je i da je njena druga ćerka Nina osetila posledice zbog Luninog javnog linča, i to u školi.

„Plakala sam, Cela naša porodica je propatila. Gagija je bolelo što ne mođe da pomogne Luni, a potom je gledao kroz šta naša druga ćerka Nina prolazi. Ona je doživljavala neprijatnosti u školi“,priznala je pevačica.

PREPORUKA:   Porodični album Lune i Nine Đogani

Anabela je poklekla u jednom momentu pa je poželela i da se oda alkoholu, jer više nije mogla da izdrži pakao kroz koji joj rođeno dete prolazi.

„Želela sam samo da popijem nešto alkoholono i utrnem, da na tren sve zaboravim“, rekla je Atijasova pa dodala da se i dalje od svega nisu oporavili kao porodica.

foto: Printscreen YT

Kurir.rs, Informer / Foto: Printscreen

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!