.

LUNINA VELIKA ISPOVEST: Ovo je PRAVA ISTINA o Slobi, Kiji i meni! Posle svega niko neće da me zaposli! Šokantni detalji (VIDEO)

Iako je cela Srbija osuđuje, ovako je ona preživela ceo ljubavni trougao

Luna Đogani ušla je u drugu sezonu rijalitija „Zadruga“ ali je i dalje prati ljubavni trougao između nje, Slobe i Kije. Svojim cimerima odlučila je da ispriča svaki detalj i iznela svoju stranu priče.

Luna je otvorila dušu Staniji i Vladimiru Tomoviću i više od sat vremena pričala o svojim mukama ali i o tome zašto se nije sklonila kada je Kija ušla u rijaliti.

„Kada sam izašla iz prve sezone rijalitija imala sam velike probleme. Ustala sam jednu noć i počela da vrištim i dozivam ime, da sad ne pominjemo koje. Mama mi je rekla da sam mnogo loše i da treba da potražim stručnu pomoć. Nije to ništa sramota, šta fali. Naravno, da sam pristala i otišla sam kod psihijatra. Pila sam antidepresive dva meseca i mnogo mi je pomoglo“, rekla je Luna.

U jednom trenutku starleta je pitala blogerku zašto se nije sklonila kada je Slobi ušla tadašnja supruga, Kija Kockar u „Zadrugu“.

„Mnogo sam se zaljubila. Prvo mi nije dao. Ona kada je ušla na vrata, on je nju ovako pogledao i on me je uhvatio za ruku i stegao me i rekao mi je: „Kunem ti se u sve, neće nas ništa razdvojiti“… On mi nije dozvoljavao. Žao mi je što nisi gledala, kada bi videla neke snimke, možda bi bolje shvatila. Ja sam par puta pokušala da se sklonim, kada je ona ušla. On je bio toliko izgubljen, što je logično, jer mu je žena tu…“, pričala je Luna.

„Pusti njega. Ti“, rekla joj je Stanija.

„Ja sam pokušala. Rekla sam mu, bili su smo na granici, plakali smo oboje… Rekla sam mu: „Ja tebe zaista volim, ja tek sada shvatam šta smo ti i ja uradili“… Nije mi dao. Onda smo se jako zavoleli. I to je to“, rekla je Luna.

„A kada je žena ustala da kaže da još uvek voli muža“, pitala ju je Stanija.

„To je bilo pred kraj. Tada sam sklonila. Tako smo se i mi rastali. Ona (Kija) mi je to dan pre toga u pabu rekla. Ja sam bila ta koja je njih dvoje spojila. Oni su bili u najvećoj ljubavi kada sam ja nju odvela u pab i počela da joj pričam da je voli na neki način. Ja njoj. Bilo mi je žao, ja sam takav tip. Previše sam dobra, uvek sam osećala tu grižu savest prema njoj, jer sam joj to uradila. Imala sam potrebu da joj se iskupim… Ja to njoj sve ispričam, misleći da ona to neće iskoristiti protiv mene… Ona je mnogo pamenta, inteligentna… Ona je mene izmanipulisala… Ona je svih tih šest meseci pričala da ona njega ne voli. Imala je dečka napolju, bila sam Filipom Đukićem… Ona je bila ta koja je htela sa mnom da se druži. Ja spremam ručak, spremim njoj, njemu i meni. Jedemo svi zajedno… Mi smo se družile. Ona je meni stvarno prijala. Bila je kul prema meni, ja prema njoj…“, rekla je Luna.

PREPORUKA:   NUMEROLOG otkriva: Anita Stanojlović i Anđelo Ranković raskidaju ljubavnu vezu!

Đoganijeva je zatim otkrila da ima velike probleme zbog svega što se dogodilo u rijalitiju.

„Izašla sam napolje i sve sam izgubila. Niko neće da me zaposli. Ne mene, i moje roditelje“, rekla je Luna.

Poslušajte šta je još rekla Luna:

 

Alo.rs
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!