.

Maja Marinković i Milan Janković Čorba posle svađe i opasnih uvreda, ponižavanja, ponovo se srećno grlili! (SNIMAK)

PONOVO U LJUBAVI – MAJA I ČORBA NA KORAK DO POMIRENJA? Marinkovićeva prešla preko svih uvreda, ne skida osmeh sa lica dok sedi pored bivšeg! VIDEO

Maja Marinković i Milan Janković Čorba ponovo su se zbližili. Naime tokom današnjeg sastanka, Maja je odlučila da se smesti pored svog bivšeg dečka, a oboje nisu skidali osmehe sa lica.

Maja Marinkovic, Milan Jankovic Corba

foto: Printscreen/Pink

Čorba nije odoleo Majinim čarima, i oni su se sve vreme grlili i šalili, a u jednom trenutku on ju je i izmasirao.

PREPORUKA:   Maja Marinković besna gađala Janjuša, silno je bacio na zid!

Podsetimo, Maja Marinković ušla je u rijaliti kao slobodna devojka, međutim vrlo brzo po ulasku vratila se u naručje, sada već bivšeg ljubavnika Marka Janjuševića Janjuša, sa kojim je romansu započela tokom treće sezone „Zadruge“. Maja i Janjuš izdržali su u ljubavi samo nekoliko meseci, a već prve dane u 2021. godini nisu dočekali kao par. Maja se tad preorjentisala na novi odnos sa reperom Milanom Jankovićem Čorbom, sa kojim je nakon nekoliko dana veze imala s*ksualne odnose i tako šokirala sve cimere. Ona i Čorba raskinuli su kada je saznala da ju je reper ogovarao i vređao u rijalitiju. Izgleda da je rešila da pređe preko svega, a da li će se njih dvoje ponovo pomiriti pokazaće vreme.

Kurir.rs/S.M.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!