.

Majka Jelene Golubović opravdala ćerku zbog njenog izlaska iz rijalitija na par dana pa napala ostale učesnike rijalitija!

MAJKA JELENE GOLUBOVIĆ RAZVEZALA JEZIK: Otkrila zašto je njena ćerka napustila „Zadrugu“, pa oplela po svima – Anđela je prepotenta glupača

Jelena Golubović privremeno je napustila „Zadrugu“ zbog redovne kontrole kod lekara, a u Belu kuću će se vratiti kroz pet, šest dana.

Jelena Golubović Foto: TV Pink / screenshotJelena Golubović

– Jelena ima redovnu kontrolu kod fonijatra. Ona ima proble m sa glasnim žicama i u zavisnosti od doktora znaćemo da li će se vratiti u rijaliti odmah ili za pet, deset dana. Najbolji lek je da ćuti i štedi glasne žice, što znamo da je u rijalitiju nemoguće – rekla je ona za Republiku.

Ona važi za jednu od najintrigantnijih učesnica rijalitija, a njena majka Svetlana Ceca Golubović, kojja pomno prati „Zadrugu“, prokomentarisala je aktuelna dešavanja u Beloj kući.
Jelena Golubović Foto: RingierJelena Golubović

– Jeleni ne bih ništa zamerila, ona je ono što vidimo. Za razliku od mnogih, ona se ne služi rijaliti trikovima, ne folira se zarad boljeg plasmana. Pokazala se odlično – rekla je ona na samom početku.

Jelenina majka dotakla se i porodice Kulić.

– Uzmimo za primer porodicu Kulić. Žive zarad rijalitija. Jelena je Mariji sasula istinu u lice. Rekla joj ono što mnogi ne bi smeli, a to je da je ona najviše izvređala svoju ćerku. Više od svih njenih rijaliti neprijatelja. Cela ta ljubavna drama s Bebicom i njegovo predstavljanje javnosti da je biznismen je izlažirana. Koji to pravi biznismen ulazi u rijaliti? Takvog ne poznajem! Samo propali biznismen može ući u rijaliti. Miljana je psihički nestabilna. Dobra je za rijaliti, ali nije za sebe i druge. Marija tu vuče sve konce, ona je staratelj, tako da se ona za sve i pita. Moje mišljenje je da po završetku rijalitija Ivan neće imati mnogo dodirnih tačaka sa svojim sinom. Viđaće ga, ali ne svakodnevno. Sve je to rijaliti, pa prvi Zola igra rijaliti igru, a što i ne bi kad se Miljana nenormalno ponaša. Jedno veče s njim, a drugo veče s Bebicom, kad joj se kako ćefne.
Miljana Kulić Foto: screenshotMiljana Kulić

PREPORUKA:   Brutalan odgovor za Mikija Đuričića, Sandra Rešić ponizila Mikija svojim odgovorom

Ceca je prokomentarisala i vezu Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić.

– Mislim da ne. Ona je prepotentna glupača. Zvezdanu se od početka rijalitija dopadala Aleksandra. Videćemo kako će se nadalje razvijati njihov odnos, ali mislim da Anđela i Zvezdan nemaju šanse.

Inače, Jelena Golubović je svojevremeno u rijalitiju imala romansu sa Čupom Kalačem, a njena majka se sada dotakla njihove veze.

PREPORUKA:   Filip Car sa uslovne slobode ide u zatvor zbog šamaranja Ivana Marinkovića!

– Svi joj to u svađama nabijaju na nos, a što bi se ona stidela toga. Pa oni su se voleli. To je njen jedini rijaliti s*ks. Po završetku rijalitija bili su u vezi oko godinu i po dana. To nije išlo zbog nepremostivih razlika. On je bio vozač kamiona u Švedskoj, a ona jednostavno takva, nije stvorena da bude domaćica. Živi za posao. Bili su tu jedno za drugo. Kad mu je umro otac, išla je u Crnu Goru da mu izjavi saučešće. Voleli su se.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!