.

Maloletna Milica Veselinović uplakana, pokajala se što je pre dva meseca raskinula sa Mensurom, nedostaje joj svakodnevni seks!

Milica u suzama priznala Mensuru da se POKAJALA što je dozvolila da raskinu: „Bolje da sam molila i klečala“

Ne prestaje da jeca u „Zadruzi“!
Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić Foto: Milan Ilić, TV Pink / RingierMilica Veselinović i Mensur Ajdarpašić

Milica Veselinović jecala je ispred Bele kuće, zbog izlaganja Mensura Ajdarpašića u radio-emisiji „Sprrrdnja“. On joj je prišao, a ona mu je kroz suze priznala da se kaje što se nije borila za njihovu ljubav.

Milica Veselinović Foto: Zadruga / screenshotMilica Veselinović

– Ništa dobro sebi nisam doneo. Ja moram svima da objasnim ko si ti meni u životu i zašto sam to radio. Stalo mi je da ti dokažem da mi je stalo, ali si nezrela. Ja tebi ništa nisam prebacivao. Ti meni nikako nisi verovala – kazao je.

– Nisam trebala da pustim da raskinemo, bolje da sam te molila i klečila… Trebala sam. Nisam trebala da dozvolim da raskinemo – govorila je ona.

– Na sve što sam uradio ti bi opet gledala šta ja radim, a ja se ne osećam dobro tako. Ljudi su videli da sam ja predaleko otišao, nisu mi džabe rekli neke stvari. Ti mene ne ceniš nikako, ne poštuješ… Ja to ne mogu da razumem. Ja nisam video da si se ti k*rvala, ovo što znam. Ovde mi to pokazala nisi – nastavio je Mensur.
Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić Foto: Zadruga / screenshotMilica Veselinović i Mensur Ajdarpašić

PREPORUKA:   Učesniku Zadruge fanovi uplatili 200 dolara pa zaratili sa njim na krv i nož!

– Ja pokušavam da ispravim sliku. Hoću da vidim ko je šta iznosio o meni, napolju je pogrešna slika o meni – rekla je Veselinovićeva.

– Ti najbolje znaš da li je istina. Nemoj da se povređuješ teško mi je… Nemoj da plačeš, druži se. Doneli smo odluku, ja samo želim da te malo ohrabrim. Kao da si čekala svaki momenat da mi zameriš sve živo. Čim sam malo bolje ti plačeš. Tebi je žao jer si propustila trenutak da budeš srećna sa mnom. Ja sam ovo rekao malo da te ohrabrim. Budi dobro. Ja ništa ne radim da bih te povređivao, mene ništa ne interesuje i ne zanima me. Ja sam mislio da će mi biti lepo sa toobom, pružio sam pažnju. Ja ne mogu da ne uvažavam reči svojih. Svaka ljubav me otera negde u p*čku materinu. Moram nekad nekog da poslušam, nadam se da me razumeš. To nije ništa loše – pričao je on.

PREPORUKA:   Maloletna Milica Veselinović imala seks pred kamerama sa Mensurom Ajdarpašićem pa se sada žestoko kaje, nastao je haos i svađa zbog njenih reči

– Šta god da mi uradiš, ja tebe nikad ne bih ostavila. Ja sam takva, sve bih prećutala – plakala je Milica.

– Što nisi ćutala? – upitao je on.

– Ja sam se samo plašila da ne budem ostavljena zbog drugih devojkama. Kad je Mina došla bila sma uplašena i nisam znala da drugačije reagujem – nastavila je Milica.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!