.

Marija Kulić komentarisala Jelenu Golubović, neprepoznatljiva u odnosu na ranije, urnisala i starletu Maju Marinković

„ONA VIŠE NIJE ONO ŠTO JE BILA“ Marija Kulić bez dlake na jeziku o Golubovićki zbog SKIDANJA, pa osula paljbu po Maji: Taki sedeo i crveneo

Dušica Jakovljević ugostila je večeras u Šimanovcima majku Jelene Golubović, Cecu, Mariju Kulić, Takija Marinkovića i Staniju Dobrojević koji su komentarisali aktuelna dešavanja u „Zadruzi“, a na tapetu je bila i rediteljka, koja je pokazala svoje golo poprsje u rijalitiju.
Marija Kulić Foto: screenshotMarija Kulić

– Koliko godina nije bila prisutna u rijalitiju – pitala je Dušica.
Ceca Golubović Foto: screenshotCeca Golubović

– Minimun tri, četiri godine je nije bilo. To je ništa novo da se oko nje nešto dešava. Prvo sam bila iznenađena jer je na brzinu donela odluku. Nisam sve pratila, ali me njeni fanovi uredno o svemu obaveštavaju – rekla je Ceca.

– Ona je pokazala svoje nago telo na jučerašnjem izboru za Miss i Mistera – pitala je Dušica.

– Šta god neko da uradi, biće onih koji će reći drama, drugi ne. Ona zna šta radi, sve je na njoj – dodala je Jelenina mama.

PREPORUKA:   RAZOTKRIVEN: Bebica se preselio u Niš kod Kulića, svoju porodicu i majku jedva da viđa, tek po neki put godišnje!

– Jelena nije više ona što je bila. Nisam ovo očekivala od nje. Svađe, konflikte, ne. Sva sreća što nema koga da osramoti. Miljana je odlično, gleda nas sada. Roditeljima nije lepo ni milo da sedimo ovde kada treba da se kritikuje dete. Svako od nas bi rekao: „Nemoj to da radiš“. Uvek najviše nju kritikujem (Miljana), pa onda druge. Ja sam uvek pozvala Maju kad je grešila i rekla da ne radi to što je radila – rekla je Marija.
Stanija Dobrojević Foto: screenshotStanija Dobrojević

– Marija Kulić je bila tu da se ne bi to desilo ono sa Janjušem – rekao je Taki.

– Maja je meni bila mnogo draga u početku i da hoće da posluša dobronamerni savet. I za Janjuša me je poslušala, kad se desio onaj incident, još jednom da je uradila ono što će da ponizi oca, da ne progovara sa mnom. Ne sviđa mi se ova Maja – dodala je Kulićka.

PREPORUKA:   Intervju majke Aleksandre Nikolić: Aleksandra me je uveravala da studentkinje rade mnog stvari, pravdala se majka za njeno bavljenje prostitucijom!

– Ja vidim da se oni znaju iz beogradskih klubova. Tamo su se malo zbližili i ja ne mogu sa ove strane da tako komentarišem – rekao je Taki.

– Stanija, šta kažeš – pitala je voditeljka.

– Oni su sada kao raspušteni na ekskurziji – rekla je Stanija.

– Neke stvari za mene nisu prihvatljive. To za mene nikada neće biti normalno, niti je – ubacila se Marija.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!