.

Marija Kulić nacrnila ćerku Miljanu Kulić posle brijanja glave, komentari su nemilosrdni!

Oglasila se Marija Kulić povodom Miljaninog skandaloznog šišanja na ćelavo, urnisala ćerku nemilosrdnim komentarima!

Foto: YouTube/Printscreen

Miljana Kulić šokirala je sve, kada je u “Zadruzi 4” obrijala glavu, a sada se oglasila njena majka Marija Kulić povodom ove situacije.

– Tresem se. Miljana će me u grob oterati. Šta uradi, unakazila se. Ne liči više na sebe. Ona je stvarno skrenula, ne znam šta da kažem. Ne bih smela da se stresiram, doktori su mi to strogo zabranili, a sad sam pod lekovima za smirenje od jutros. Siniši tek ne smem da pokažem šta je uradila. Miljana bolje da mi je oči iskopala da ne gledam šta radi tamo, nego sebi glavu što je obrijala. Ja ću umreti zbog nje stvarno, pa će onda imati zbog čega da kuka. Lepo sam joj rekla da se ponaša kako treba, a vidi šta uradi. Ja ne znam za sebe od jutros kad sam videla šta je uradila, katastrofa – rekla nam je uplakana Marija, pre nego što je prekinula vezu.

PREPORUKA:   Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović ulaze u Zadrugu 6, ali neće doći do njihovog susreta, izbegnut direktan kontakt

Podsetimo, Miljana je, naime, zamolila Erminu Pašović da dođe u njen apartman i ošiša je na ćelavo, a zadrugari su bili šokirani kada su ugledali Miljanu bez kose.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!