.

Marija Kulić u rijalitiju živi u apartmanu koji blista sa unukom Željkom, za razliku od ostalih rijaliti učesnika koji žive u leglu zaraze! (SNIMAK)

U ZADRUZI SVUDA KRŠ I LOM, A NJEN APARTMAN BLISTA! Pogledajte gde boravi Marija Kulić s unukom – sve je kao po špagi!

Marija Kulić ima posebne uslove u Zadruzi zbog unuka Željka, a prostor u kom boravi je čista suprotnost onom u kom žive drugi zadrugari.

 Apartman Marije Kulić u Zadruzi Izvor: YouTube/Zadruga Offical/printscreen

PREPORUKA:   Evo kako je pobedila Aleksandra Nikolić u rijalitiju Zadruga 6

Marija Kulić je redovni član rijalitija Zadruga, kao i njena ćerka Miljana Kulić, a budući da u Belu kuću ulazi sa unukom Željkom, dobija posebne uslove. Između ostalog, tu je apartman u okviru rijaliti imanja u Šimanovcima u koji zadrugari ne smeju zalaziti, izuzevši dečakovu majku Miljanu.

U Zadruzi i među gledaocima Marija Kulić važi za veoma pedantnu osobu, urednu i čistu, smernu i otvorenu u svojim stavovima, a takođe ponekad i surovo iskrenu. Kao majka koja je podigla tri ćerke, i nije neko iznenađenje da je jedna od najurednijih zadrugarki, u šta se gledaoci mogu uveriti kad god imaju priliku da zavire u njen apartman.

Dok je Miljana bila na razogovoru kod mame, videlo se da je krevet zategnut kao u vojsci, da je sve složeno i na svom mestu, da nigde nema krša, smeća, neopranih sudova i razbacanih stvari. A poznato je kakve kadrove viđamo iz prostorija u kojima borave drugi zadrugari…

Apartman Marije Kulić u ZadruziIzvor: YouTube/Zadruga Official
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!