.

Marijana Zonjić iznela zapanjujuće detalje o Milici Kemez, da je prostitutka i narkomanka!

POSTOJE DOKAZI?!“Marijana Zonjić o učesnici Zadruge: „Prostituisala se i drogirala u Švajcarskoj“?!

Marijana Zonjić

Foto: Alo.rs

Marijana Zonjić, diskvalifikovana učesnica „Zadruge“ je otvorila karte i ispričala jezive detalje, koje je saznala o Milici Kemez nakon izlaska iz Imaginarijuma.

– Danas sam takođe dobila poruke, ovaj, od meni nekih pouzdanih ljudi, da je ona bila sa nekim oženjenim čovekom, koji je njoj platio salon, jer je radila za pare u Švajcarskoj, da to mi je rekla njena drugarica, poslala mi je čak i te poruke i čet sa njom, živela je ta cura sa njom, imam ja te poruke i dokaze sve u telefonu. Ta njena drugarica je htela da se izvuče iz te priče, a da je Milica sve vreme pokušavala da je uvlači i da je terala sa njom da ide, i imam poruke gde je Milica rekla: „Ja ne želim to više da radim, želim da se povučem“ – rekla je Marijana i dodala da je Kemezova navodno koristila i nedozvoljene supstance:

Milica Kemez

Foto: YouTube/printscreen

– Čula sam da se prostituisala i da je koristila narkotike, da je bila sa tim oženjenim čovekom za pare, on joj je dao 5.000 evra, i posle je još radila, zaradila za salon. To je čak jednom, Marija Kulić rekla u „Zadruzi“, da je čula od njene Tanje, njene najbolje drugarice, koja drži njen salon, da se Milica Kemez prostituisala za pare u Švajcarskoj, da je tako otvorila salon – rekla je Zonjićeva u intervjuu nakon diskvalifikacije.

Marijana Zonjić

Foto: Alo.rs

 

PREPORUKA:   Miljana Kulić oplela po Darku Laziću, obećao joj pomoć ali kada je trebalo da pomogne nije želeo da se javi na telefon! (SNIMAK)
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!