.

Marijana Zonjić upala na Radio Amneziju i žustro napala Boru i Baneta, pa izvređala Milicu

„KLOŠARKO!“ Marijana kao tornado uletela u emisiju i napravila haos: Nikada žustije napala Boru i Baneta, a Milicu izvređala najstrašnije!

Nije mogla da ćuti

Marijana

 Foto: YouTube/Printscreen

Marijana Zonjić napravila je haosu u radio emisiji „Amnezija“ kada je saznala da su viditelji Bora Santana i Bane Čolak izmenili pitanje Mime Živković i dodali deo u kojem se spominje seksualni odnos sa Stefanom Kandićem.

Naime, Stefan Milošević odgovarao je na pitanje da li smatra da ga je devojka napolju ostavila, a onda ga je Zonjićeva prekinula.

– Znam da je to dodala Milica Kemez, to je trač, znam da je moja veza u najboljem stanju. Mi smo se dogovorili kako bi trebalo da se ponašam u rijalitiju, to jest da ne bi trebalo da prekršim neke postulate, da se ne ljubim ovde itd. Želim ovim putem da je pozdravim i da joj kažem da je volim – rekao je Stefan, a onda je Marijana izrevoltirana upala u studio.

PREPORUKA:   Bora Santana na svadbi vozio kola od 400000 evra!

– Nije u redu da pominjete s*ks, jako ste loši, rekla mi je Mima da nije postavila pitanje o s*ksu. Oboje ste sujetni i jadni, Boro subjektivan si, trebalo bi da te smene, kao i ovu klošarku ovde – rekla je Marijana Zonjić aludirajući na Milicu Kemez.

Bora Santana i Milica Kemez

Foto: YouTube/printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!