.

Marko Janjušević Janjuš škočio preko stola da tuče Boru Santanu, opšti haos u Zadruzi i za vreme vanrednog stanja! (SNIMAK)

JANJUŠ ZBOG MAJE SKOČIO DA TUČE BORU! Bivšem košarkašu pao mrak na oči, svi ga drže da ne napravi RUSVAJ! (VIDEO)

Maja Marinković i Bora Santana su se prepucavali preko crnog stola, što je Marku Janjuševiću Janjušu zasmetalo, pa je skočio kako bi napao Boru.

Naime Bora je pecnuo Janjuša da je imao aferu sa Majom u garderoberu, zbog čega je sitacija izmakla kontroli.

„Je l’ ti jasno sad, majmune? J*baću ti, Boro, mamu! Ubiću ga Mićo, joj, šta ću mu raditi, ili on, ili ja“, uzviknuo je Janjuš, a onda je svom silinom krenuo na Boru.

PREPORUKA:   Taki Marinković pregledao telefon svoje ćerke starlete Maje Marinković, zapanjio se sa koliko oženjenih poznatih muškaraca je spavala, bavi li se prostitucijom?! (SNIMAK)

„Na današnji dan mi je mama umrla, sve ću ti j*bati i seme i pleme!“, urlao je Bora.

foto: Printscreen

Obezbeđenje je odmah odreagovalo i jedva sprečilo Janjuša, koji je nakon skandala sa Marinkovićevom u garderoberu, ponovo ustao da odbrani zadrugarku od ostalih. Ipak, Janjuš je završio u zatvoru u kojem je takoreći došlo do totalnog preokreta. Umesto besa, treskanja rešetaka i tome slično, Janjuš je bio potpuno smiren.

PREPORUKA:   Maji Marinković treba Supermen da je protrese, nije ušlau Zadrugu da bude seksualna učiteljica, žali se na Bilala!

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!